14

Анонимен

преди 5 години

В католическата църква стават по-големи извращения и от в джамиите. Гнусно е.

13

Анонимен

преди 5 години

Има нападки и натиск срещу Ватикана,това си личи и от самолет!останалото са дрънканици.

12

Анонимен

преди 5 години

Според мен, папата е продаден и не работи за тази църква! Истинските педофили няма да пострадат. Страда един почтен човек, който държи парите на тази църква, причината - някой иска да катурне най-голямата банка - ватиканската! Методите са толково мръсни, колкото е възможно да бъдат..

11

До баба мара

преди 5 години

Ей на такива негативни мнения на лесно внушаеми хора се разчита понеже доказателства няма. Не че, няма педофили там (и не само), но те са в кръговете които имат взимане-даване с енориашите, правят служби, занимават се с деца. Този човек е от съвсем друг ранг той отговаря за финансиите на цялата църква - които някои искат да присвоят ! Първо го обвиниха че, не е наказал достатъчно педофилите. Това не мина и извадиха обвиненията за деца които не са даже живи да го посочат, а свидетели няма. Съшита работа. Истинските престъпници потриват ръце, докато се унищожава един почтен човек - мое мнение!

10

Анонимен

преди 5 години

Извинете ме, но нали сте наясно как се става влиятелна личност в църковните дела, начина по който се учиш, мястото, после срещи, откровение и изповед, човек който да чуе всичките ти тайни и да те успокои. С времето разбираш че какъвто някога си бил като хлапак, такива са и хлапаците пред очите ти, но вече ти си този който чуваш тяхната изповед. Колелото не е спряло да се върти. Така че това не е никаква новина, а просто една повтаряемост

9

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА НЯКАКВА НОВОСТ ЛИ ТРЯБВА ДА Е!!ПРЕДИШНИЯ ПАПА АБДИКИРА ЩОТО БРАТ МУ БЕШЕ ТАКЪВ И АБДИКИРА ПРЕДИ СКАНДАЛА ДА СЕ РАЗРАСНЕ!

8

баба мара

преди 5 години

личи си от пръв поглед че е мръс-ник

7

***

преди 5 години

Историята е съшита с бели конци. Никакви доказателства, много шум, унищожават човека който движи финансиите на църквата - третият след папата, понеже искат да сложат ръка върху ватиканската банка, която е мноооого богата! И това не са "бритове" както пишат някои долу... това са тези които движат парите на света и не търпят някой друг да има.

6

MeToo 2

преди 5 години

Чи%утите досъсипват устоите на бялата цивилизация по план.

5

Бай Иван

преди 5 години

Католиците са отговорни за геноцид над милиони хора по света през вековете,но никой не им държи сметка за това ;) ???

4

Бау

преди 5 години

мдам ... и нашите християни реват в един глас "Ама в нашата църква не го правят това!" Мюслитата и те така разправят. Общо взето всички църкви са един дол дренки. Най-старата и добре организирана мафия...

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не е ясно дали е или не е.Тия па малки *** как се сетиха 30 години по-късно..."---Ами, и те са вярвали в Дядо Коледа ... като оня от вица. :)

2

Анонимен

преди 5 години

Срещу християнството се води война. Само, че Римо-католическата църква съществува толкова отдавна, колкото и тези, които искат да унищожат християнството. Разликата е, че католиците по света са над един милиард и 300 милиона, а антагонистите само 13 милиона. Спорно е кой има и по-големи финансови въсможности. Освен това, пред съвършената организация и Разузнаването на Ватикана, и КГБ и Мосад бледнеят. Така, че ...

1

Анонимен

преди 5 години

Нашите поне на деца май не посягат, иначе и те не са стока в сексуално оношение. Имаше и тук достатъчно скандали...