60

ОСТАП

преди 5 години

До dmxЛИЧИ СИ ЧЕ СИ МНОГО МЛАД И НЕ СИ ЖИВЯЛ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА ЗА ДА МИ ГОВОРИШ ЗА КОМУНИЗМА.ПРЕДИ ДА МИ ПРАВИШ *** КОНСТАТАЦИИ *** ПОГОВОРИ С ДЯДО СИ НА СЕЛО ЗА ДА ТИ СТАНАТ ЯСНИ НЕЩАТА.

59

dmx

преди 5 години

А вие какво искате да кажете за това комунитическо свинче, че е цялото в бяло ли? Ами не, канибал е. Знаем какво е комунизмът, и всички тия маймунщини с припадането по вожда, партия, милиция и извращения. Горките идиотии. Като им гледам чукундурските комплексирани комунистически мутри, озъбени от мизерия, лошо ми става. И при нас бяха такива.

58

ОСТАП

преди 5 години

АКО ПОВЯРВАТЕ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗНАЧИ СТЕ МНОГО, АМА МНОГО ГЛУПАВИ. КОРЕЙЧЕТАТА НАПРАВИХА НА ЛУДИ КРАВАРИТЕ ОНЯ ДЕН В ХАНОЙ И *** НЕ ЗАКЪСНЯХА ДА ПОКАЖАТ КАКЪВ ИЗВЕРГ Е КИМЧО ЗА ДА НЕ ВЗЕМЕМ НЕЩО ДА ГО ХАРЕСАМЕ. ПРЕСТАВЯШ ЛИ СИ КАКВО УНИЖЕНИЕ Е БИЛО ЗА ТРЪМПЧО КОГАТО ПО СРЕДАТА НА РАЗГОВОРИТЕ КОРЕЙЦИТЕ СА СТАНАЛИ И СА СИ ТРЪГНАЛИ.ГОРКИТЕ "ВЕЛИКИ ДЕМОКРАТИЗАТОРИ".

57

Анонимен

преди 5 години

брей колко защитници имал у нас този сатрап.

56

Анонимен

преди 5 години

Мадурко ги убива с глад, а *** с почистващи препарати за вана! Особености на диктаторите

55

Анонимен

преди 5 години

А този "бежанец" как са го допуснали да ешафода, за да гледа и свидетелства. Нещо май не е както трябва.

54

Анонимен

преди 5 години

Я направо го обявете за канибал!

53

Анонимен

преди 5 години

Леко да не взема да ви повярвам на пропагандата.

52

Анонимен

преди 5 години

Внимание! Фалшива новина!

51

Аз бе аз

преди 5 години

И аз се изсмях нервно, само като прочетох заглавието. Няма да си направя труда да прочета статията със "свидетелствата" на тоя "бежанец" от "режима" в КНДР.Ало, журналистите, хайде стига с тея *** вече! Няма кой да се върже на това в България. Вижте глобалните хегемони - за техните безобразия пишете. Ким Чен Ун, колкото и да е диктатор, ще ни е симпатичен, докато се бори с действителното зло на света!

50

Анонимен

преди 5 години

Тая дъфка, дъфкана преди година, пак ли я извадихте от ***? Ставате смешни!

49

Додо

преди 5 години

бежанецът от Северна Корея Кан Чхолхван се появи по CNN==========Ясно, поредната опорна точка, спусната от Шорош Гьорги към пионките му от СиЕнЕн. #fake_news! Посланието към едноклетъчните консуматори - вижте колко лош е Тръмп, само с какви хора се среща!

48

Додо

преди 5 години

Информацията е много силно оръжие! Още по-силно оръжие е фалшивата информация! Една група хора, които представляват 2% от населението на планетата, но владее над 90% от финансовите институции, 95% от шоу-бизнеса и над 99% от медиите, много добре е осъзнала това и ползва фалшивата информация като могъщ инструмент. Всички войни през 20 и 21 век са запалени с фитила фалшива информация - fake news. Потопена подводница въвлича Америка в ПСВ, Пърл Харбър във ВСВ, Оръжия за Масово Разрушаване - Ирак.

47

Анонимен

преди 5 години

Тръмп към Ким: Вие сте великолепен лидер!и сега какво ще го правим това новинарско изхвърляне?

46

cky2kbg

преди 5 години

Колкото една държава е затворена мистерията около нея е огромна. Защото няма как да си купиш самолетен билет и да отидеш да провериш. Специално Северна Корея е забранена за посещения от държавния департамент на ФАЩ.А CNN още по-измислена телевизия. Първата война в Залива бг журналисти отиват, виждат някакви престрелки спират колата и започват да снимат. След 2-3 минути при тях отива някакъв от CNN и ги гони - Ние сме си платили тук вие нямате право да снимате.

45

Кондю

преди 5 години

CNN една лъжлива телевизия пусксша измислени и фалшиви новини. Този е хоноруван разказвач мечтаещ да бъде сценарист на фентъзи филми.

44

Анонимен

преди 5 години

КОВАРНИ СА И ДВАМАТА !!! ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ , ТЯХНОТО ПРИЯТЕЛСТВО !!!!!

43

моите уважения

преди 5 години

Абе пишете срещу Северна Корея, ама забравяте че тя водеше самостоятелна политика и не се подлагаше на Русия. Сега водят отново самостоятелна политика и ако искат може да си дойдат на думата с Америка. И няма да питат Русия какво да правят.

42

Анонимен

преди 5 години

аз мисля че вас ви чака великолепно бъдеще защото вие сте великолепен ръководител- това каза доналд тръмп преди няколоко часа на ким чен унчакаме реакцията на външно мивистерство и банкянското мекереутре ще излижат плочките пред посолството на КНДРурааа- да жевее ким

41

Анонимен

преди 5 години

Чудно ми е, докога ще тиражирате лъжливи новини... На темата със Северна корея само малките дечица вярват още.