43

Анонимен

преди 5 години

Постижението не е бойния лазер, сигурността на преносимата ядрена енергийна установка, която го захранва - събрали са я в камион и е достатъчно безопасна. Освен това дава достатъчно енергия за почти неограничен брой изстрели и почти никаква поддръжка. Това е постижението. Самите лазери съществуват отдавна. Проблема е набавянето на толкова много енергия за толкова кратко време. А руснаците напоследък постигнаха сериозна миниатюризация на ядрените енергоизточници.

42

Анонимен

преди 5 години

Бих я приел на стаж и при мен момата. Не е зле. А и баща и е доста влиятелен.

41

Карлсон от покрива

преди 5 години

Троловете в сайта административно ли ги назначават? Като гледам броя им и чакалския им плач...,в скоро време "Днес" и "Вести" вг ще фалират!

40

Карлсон от покрива

преди 5 години

Нашенската :"Втасала Мара, та решила да се побара!" Къде са отрочетата на нашите политически...???В Африка и Азия на доброволчески мисионерски мисии?? Програмното време на нашите телевизиите е изпълнено с дебилни и оскъдно облечени властващи политически и милионерски наследници.."По отрочетата ще ги познаеш.."!На Бай ***" "върхушката" стана вихрушка !

39

бай ганю

преди 5 години

наскоро гледах поредното предаване на опозиционера Навални в русия относно забогателия Песков и запореден път излиза шокиращата истина за руската върхушка. няма овластил се индивид който да не се е отрупал с милиони благодарение на властта си и корупционните практики и кражби за сметка на руския народ , в русия да се краде от национални блага е национален спорт ако си подръжник на властта

38

Якоб Кедми

преди 5 години

Назначили са си сексретарка (((рускиня е в се пак за какво друго може да се ползва

37

Анонимен

преди 5 години

всичките заплахи и санкций са фарс, за да ни занимават с глупости!

36

До 29:

преди 5 години

Защото като я анексират след някоя и друга година, да има кой да командва там. ;) Понимаеш, дурачок?!

35

Що не е на стаж

преди 5 години

Мъдурко или Башар ?Или всички знаем защоВсе към льо шия Запад ги влече ***

34

Радист

преди 5 години

Те я подслушват, а тя работи с морзовата азбука и немогат да я хванат

33

Сата Н.

преди 5 години

Да я прати да стажува при бай Евстати Русофила от Стрелча, той хубаво ще я научи...на 300 гр Столичная...

32

к0нсерва

преди 5 години

тоя Емрик Шопрад (какво ли е това име - Еврейско ли, Арабско ли?) - такава жена не е виждал!!

31

Анонимен

преди 5 години

Заедно с дъщерята на Тръмп ще бъде.

30

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 29,То е близко до акъла, ама в този ред на мисли не ми е ясно какви "другари" те гонят!?

29

Анонимен

преди 5 години

пише устни доклади, понякога ги нахвърля на ръка, а друг път ги подготвя в задната си стая. ясни са тези руски стажантки в ЕС.

28

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

27

Анонимен

преди 5 години

Всеки руснак, дори такива с положение, на които нищо не им липсва гледат да се докопа до Европа.Защо така бе другари?Защо не си стоят в руската клоака?

26

Анонимен

преди 5 години

Путин няма никакви хиперзвуци, циркони и прочие. Още по-малко боен лазер. Всичко това е блъф за вътрешна пропаганда, но Запада използва случая да го обвини в нарушаване на Договора за ракетите със СРД. Сега Путин нито може да отрече лъжите, защото ще стане смешен, нито му се влиза в нова оръжейна надпревара.Единственото, което може да произведе Просия, е дрон с *** бомба, т.е. масово отравяне на някой град. Което е тероризъм и военно престъпление.

25

Анонимен

преди 5 години

"студентка по право във Франция" Що не в Русия? Там университети нямат ли?

24

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 14, То това, с бомбенето на Европа, пак май са само приказки за наивници! Има два варианта- Путин или само си прави вятър на устата, или изобщо не му пука за живота и здравето на дъщерята на един от най-големите му приятели! Помислете и кажете кой вариант е по-вероятен!