10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Да бе брат... Освен ако не си решил днес да продаваш и да ти събори със 10% акциите, шоково, само за уйкенда ...

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Луд ли си бе ... Трбява д ае тук, че да е интересно :)

8

Анонимен

преди 5 години

Те ще го глобят с десетина милиона, които той ще си събере от б а л ъ ц и т е без проблем. Обаче рекламата, която ще се направи покрай скандала ще е по - голяма от всичко познато ;)))Мъск мисли като абсолютен измамник ;)))

7

Анонимен

преди 5 години

Чак най-велик Мъск не е. Даже вече е добре да се отдръпне от компаниите си. Създаде ги, даде им своята енергия и визионерство, но вече е вреден с особеностите си

6

До men

преди 5 години

Тия макети почти изритаха Роскосмос от комерсиалната космонавтика. Разбира се и руснаците сами си го набиха и продължават. Докато Рогозин говореше за батути Спейс Х успяха да отработят връщането на 1та степен, а вече се стига до изполването и за 4ти път. А сега в началото на март ще 1вия полет на пилотируемия Дракон.От другата страна всичко е грандиозни проекти в бъдеще неопределено време а за 25г още не могат да доизкосурят прословутата Ангара.

5

Анонимен

преди 5 години

Най-странното е, че Мъск псува SEC в не едно интервю, но това не ги е впечатлило. Впечатлило ги е, че е казал 500к, а после се е поправил на 400к. Пълна смешка, защото акционерите, както и всеки който го следи в туитър знаят горе-долу колко коли ще се произведат и точно тия 100к отгоре няма да подведат никой.

4

men

преди 5 години

най големия лъжец. филмите които ще бъдат направени за него ще са епоси. 100% плагиатство, лъжи и евтини графики. юруш на маслините. гърмящи тостери на колела, макети на ракети и канализационна шахта. да живеят парите на пенсионите фондове и данъкоплатците. да го направим шеф на ГЕРП предлагам аз. какво ще кажете? хитър бочко и нустралон мъскоджа.

3

Анонимен

преди 5 години

До VЗащи САЩ, колкото и да е зле в очите на много хора, определено е по-добра страна от България.

2

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се занимават с него той вече е най великия в историята на човечеството

1

V

преди 5 години

Какво означава ,,подвеждане на аудиторията,, ми това герб го правят от 10 години и не са в затвора .Що тъй ???