23

Анонимен

преди 5 години

Питам се Бог къде гледа и доколко тези търговци на надежда вярват в божието възмездие.

22

Анонимен

преди 5 години

Какви са тея Папи какво папат. Кой ги избира кой им дава власт....Парите. Ватиканът реално е икономически картел със собствена банка и божи ореол, акционер в купища бизнеси по света, включително биг фарма. В Италия мафията винаги е била фактор.

21

Анонимен

преди 5 години

На запад кюретата не се женят,но имат икономки!Когато икономка роди детето се взема и изпраща в женски манастир за отглеждане!На времето манастирите в Италия и Франция са били като детски домове!

20

А от 1996 насам?????

преди 5 години

Значи тоя какво е правил от 1996 г. до сега?!?? И колко още деца са пострадали?!?! Смешници!!! Лицемери!!! И няма как да бъде иначе - защо им забраняват да се женят - това е основният проблем! Православните се женят, имат семейство, жена, деца и няма такива извращения!!!

19

тъй тъй

преди 5 години

Такива Сталин ги е оправял бързо и на място!Пращал ги е на сечищата по 12 часа на ден,няма събота и неделя,10 години маа като откачен,и кой оцелее оцелява!На някакъв затворник-гей го питат как е било със секса,а той отговаря,че когато в седмицата веднаж ходиш по голяма нужда,секса е последното дето ти е в акъла!

18

Анонимен

преди 5 години

Отврат!

17

Православен

преди 5 години

Католицизма е секта!

16

Анонимен

преди 5 години

Абе тия жабари още ли хранят държава в държавата. Значи тоя се е гаврил с момчетата и за наказание е пратен във Ватикана. Закривайте я тази католическа ***. Какви са тея Папи какво папат. Кой ги избира кой им дава власт. Тези колко народ са избили с техната велика инквизиция и никой не е отговорен. Няма наказани няма избити. Продължават да се правят на богоизбрани и да изнасилват момчета. Къде е власта в Италия защо се спотайват страх ги е да ги арестуват и осъдят ли.

15

фейкнюс

преди 5 години

Колко станаха подобни неща се разбрага последните 10-20 години? Е тея найстина заслужават да отидат на кладата като едно време!!пп Нашите православни "отчета" поне засега излиза, че са по-добре - повечето са само алчни мързеливи и понякога дебели пияници но поне може да се женят.

14

Анонимен

преди 5 години

Престъпленията в православната църква са даже още по-страшни но ги потулват, защото там са сложени безбожни комунисти.

13

Историчка

преди 5 години

При нас ги няма тези неща, защото другарите през 50-те години добре ги дисциплинираха разните Босилковци и компания!

12

в Русия е зле

преди 5 години

Браво, а сега би трябвало и тежки присъди за всичките безбожни КГБ агенти в руската правослвана църква. На тях им тежат даже по-тежки грехове от тези в католическата.

11

Анонимен

преди 5 години

Има ли все още някой да не знае, че религиите са създадени само и ЕДИНСТВЕНО за насилие и издевалтелства!!!

10

бай Х

преди 5 години

всеки да носи отговорност за действията си но внушенията са насочени изцяло против църквата и ясно защо .. конвенциите няма да минават докато църквата има силни позиции сред хоратапосле всеки свободно без никакви ограничения ще може да си избира какъв вид бозайник е, от какъв пол, раса, родители, националност, цвят на кожата, височина, тегло, физическа сила, характер, интелигентност, здравословно състояние, продължителност на живота, бъдеще, професия, къща, автомобил.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази сатанистка секта-католиците, няма нищо общо с християнството!Те откакто са създадени единствената им цел е трупането на богатства!

8

Западни ценности!

преди 5 години

" Кардинал Джордж Пел, на 77 години, е единодушно обвинен от съдебното жури в Мелбърн, че е блудствал през 1996 г. с две 13-годишни момчета в задна стаичка в мелбърнската катедрала "Св. Патрик", когато е бил архиепископ, " Какво добро очаквате от Запада, такива "моралисти" ли искате?

7

Киро Спиров

преди 5 години

до 4 католикпотърси в нета информация за дела срещу хиляди свещеници-католици през 90-те годиниводени от адвокат Гарабедянима игрален филм Сивият кардинал-потърси и гледайняма по-гнусно нещо от извращението над децавместо да ги учат на вяра ...да блудстват с тях...горко им пред Божия съдпрезс Който всички ще отговаряме и пред Когото всичко е разкрито и се вижда като на длан, защото на Бог тъмнината не пречи за да виждагнус голяма

6

до католик

преди 5 години

Че какъв авторитет може да има католическата църква? Даже и през Средновековието не е имало никакво уважение към тази институция, а само страх! Да гориш хора в името на Бога...Пък за морала на свещенослужителите ще цитирам по памет великия Хашек. Негодникът е бил пиян като папски прелат.

5

баба мара

преди 5 години

ама за каква религия говорите не ги ли виждате 120 кг охранени би-ко-ве няматработа занимават се само с интриги и ги избива на извращения

4

католик

преди 5 години

Не може заради разпищолените мераци на разни мераклии да се удря по авторитета на католическата църква!Такъв се отстранява тихо и окончателно,все едно никога не го е имало!И тогава разни разгащеняци хубаво ще си помислят струва ли си или не да се пъхат дето не им е работа!!!Така авторитета на църквата ще се запази!