8

Анонимен

преди 5 години

През Туитър ли ще разговарят по време на официалната вечеря?

7

Анонимен

преди 5 години

А Боко колко пъти се срещна с Тръмп? Абе като имаш ядрено оръжие всички те уважават, зачитат и търсят.

6

Анонимен

преди 5 години

Тръмп трябваше първо да прочете автобиографичната книга на дядо му на Ким Чен Ум, повелителят на небесното царство днес и тогава да прави изявления за очакванията си. Но четенето за днешните политици е проблем. Все не им стига време за излишни занимания. Та великият КИМ ИР СЕН, дядото на днешният Ким пише " На американците може да обещаваш всичко без истина. Истината ги дразни. И знай, че колкото и да са доброжелателни към теб първо ще те смажат и после ще те съживяват"

5

Анонимен

преди 5 години

Поредната ялова среща. И двамата президенти ще бъдат много доволни от нея и нищо няма да се промени. Всичко ще завърши с обща снимка и ухилени физиономии.

4

Гара Мездра

преди 5 години

Дебелото момче си забрави сака в купето.

3

Анонимен

преди 5 години

След като капитулира пред Ким,скоро рижавият клоун ще моли за среща и Мъдуру.

2

Анонимен

преди 5 години

"Бронирания влак на лидера на КНДР го остави в Дон Дан"! хахаха Тия виетнамски имена са много смешни! На времето когато имаше виетнамци в София имаха много смешни имена, звучаха нещо , като Дин, Бон, ***, Хи.... И аз го питам как ви кръщават, а той ми казва, че като се роди дете взима се един голям тиган и се хвърля от скала и първите три звука са първите три имена на детето! Не знам дали ме излъга, но най вероятно е така !

1

Така е ..

преди 5 години

Нищо няма да излезе. Кимчо е луд.Комунист.