66

Анонимен

преди 5 години

Срещата се превърна в пълен провал за САЩ и личен провал на Тръмп който прояви голямо самомнение за способностите си да преговаря. Резултатът е крайно отрицателен беше зачеркнат цял двугодишен период на усмиряване на Ким. В крайна сметка СК се върна на позицията да продължава с разработките на ЯО и носители за тях щото САЩ им наложили санкции. Тръмп се оказа изключително лекомислен и самовлюбен президент. Тръмп не знае що е диктатура и че с нея можеш да се договаряш само дебела тояга в ръка.

65

Тинтири Минтири

преди 5 години

До ОхобохоА защо успя в Китай? Или зададен по-коректно въпросът би звучал: Защо НЕ УСПЯ да бъде провален в Китай? Задавай си въпроси отвреме навреме, не само сдъвкани, вкауумирани и етикетирани отговори.

64

Тинтири Минтири

преди 5 години

"САЩ искат". Глупости.САЩ не искат, а обещават. Ако. И ако и да клекнат - това някъде някой видял ли го е... Външният им дълг расте с по 2 трилиона на година. Ама обещавали били.

63

Охобохо

преди 5 години

Северна Корея е поискала от Русия 500 000 000 тона жито.Значи умират от глад там.Тръмп каквото и да предложи ще го приемат.Социализма не успя и там.Само в Китай техния хибриден социализъм успя.

62

Стамат

преди 5 години

Ехххх, съдба... САЩ на кого ли не определиха съдбата?!

61

Бат Владо

преди 5 години

Ех Бай Даньо, ако се заинтересуваш по-сериозно ше видиш че тоя както казваш "създаван БВП" се състои главно не от новосъздадена стойност, а от потребление, резултат на влезли еврофондове, пари на емигранти, контрабанда, корупция, наркотрафик и всякакви сенчести дейности.

60

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Не- намесвайте, САЩ....Докато, нямате- хабер, от- Азия....

59

бай Даньо

преди 5 години

успехи, успехи на виетнамската икономика и пак са поне 3 пъти по бедни от българите . А българската икономика неуспехи, несупехи и вече произвежда 80 милиарда долара БВП, а когато бяхме със сесесерето - 10 милиарда долара и на практика фалирала държава защото имаше още 10 милиарда долара дълг, затваряш позицията и остава нула ... за кво ривети червените катили че демокрацията тръгна по лош начин у нас като първо ви раздаде куфарчета с милиони и после ви направи милионери ли!?

58

забавно е

преди 5 години

Кимчо е умен и се забавлява видимо. Знае че американецът е алчен, но те уважава когато имаш ядрени ракети. Как го обиждаха, сплашваха, а сега опитват да го лъжат с виетнамско чудо. Има защо да е весел.

57

дедо

преди 5 години

До Анонименна когото си иска.нема тебе да те пита .

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБате Кими нещо почна да го привлича американския начин на живот.И мен също ме привлича левът да стане основна валута за търговията с петрол, а който не иска да търгува петрол в левове да изпращаме български войници да го убият като преди това бомбардираме и избиваме няколко стотин хиляди от местното население. Тогава ще живеем като както американците.

55

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Аз съм наказал Сиднито да се влачи като змия по земята защото не ме уважава и ме хули.Ще има пари но няма да си ги вземе със себе си защото е сребролюбец и дупето му е толкова лакомо че хрупа кроасаните със все опаковките.....По темата....Сто на сто Севера ще се обедини със юга. Никой не би искал да живее като скот и да предава изпражненията си в пунктове на МТС поради недостига на торове...

54

Анонимен

преди 5 години

ами що не ревът за демокрацията във виетнам краварчетатат-чисти комунисти управляват там- щото го ядоха дибелия във виетнам и сега си кротуват

53

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските туристи на много нашенци щеше да им се наложи да мият улиците или да просят в Германия. Факт.

52

Анонимен

преди 5 години

Нашенецът величае Русия и емигрира в САЩ. Чудеса.

51

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков и социализма нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията и ЕС имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад.

50

Анонимен

преди 5 години

Бате Кими нещо почна да го привлича американския начин на живот.

49

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо като нямаше демокрация пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна, а България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света.

48

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна демокрацията, при демокрацията умните и кадурните са добре, имат високи доходи, правят бизнес и се радват на висок стандрат, само некадърниците и мързеливците са бедни и си мечтаят за времената на соца.

47

Анонимен

преди 5 години

При соца нямаше милионери, заплатите бяха 200-250 лева което се равнява по покупателна способност днес на 5-6 хиляди нето заплата.