6

Цецо

преди 5 години

Браво на децата!!!

5

Полина Георгиева

преди 5 години

Поръчкови са само Вашите обиди, смятам, че децата не заслужават подобни коментари, не е достойно да се пишат такива неща под статия за успех на български спортисти.

4

САМО СЛАВИЯ!

преди 5 години

Ами който си го може - си го може! Който пък не може, знае само да ляля!

3

Полина Георгиева

преди 5 години

До АнонименЗдравейте г-н/г-жа Анонимен, за разлика от Вас аз заставам с името си и съм Родител на едно от тези деца. Вие явно не сте наясно с хокея в България, а още повече с децата на Славия. С голямо любопитство искам да ми кажете КОГА "тези", както ги наричате, а те са просто деца, са паднали от НСА, изобщо, а още повече и с такъв резултат. Мисля, че не е достойно зрял човек, ако сте такъв/такава да пишеше обиди под статия, в която става въпрос за успех на спортисти, а още повече на ДЕЦА.

2

Виолета Младенова

преди 5 години

До АнонименАнонимнико, същите тези деца са непобедени вече 4 сезона не само в Държавното първенство, а на Балканите!!! Засрами се! Заради бедни и завистливи душици, като твоята Български талантливи деца бягат да се състезават под чужд флаг. Остани си със здраве! САМО СЛАВИЯ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

1

Пешо Слависта

преди 5 години

Лошото е, че тия пияници ви бият къде ви хванат и вас и чорбата. А ви играят по 8-9 човека на по 110 кила. А пияницата и политика ви вкарват голове всеки мач.