37

тя

преди 5 години

Меркел прекали с простотиите си!

36

тя

преди 5 години

некадърници в ЕП !

35

Анонимен

преди 5 години

Ще тръгне... Към още по-бтърз разпад!

34

Пешо

преди 5 години

До Евро интеграцияЗа това трябва да благодариш на д-р Кунева-Пръмова - преговарящ за глава Земеделие при присъединяването на България към ЕС. Точно тази Кунева-Пръмова снаха на ЦК на БКП, която първо беше от БСП, после от НДСВ, после от създаде БГ.... и сега пак гледа къде да снесе поредното кукувиче яйце. Такива като нея, от котилото на ЦК на БКП и ДС, са много в България, едни станаха "бизнесмени", други политици....а ние се чудим от къде са Бенчо, Миню, Милиончева, Курнила, Ментата, Доган...

33

а

преди 5 години

Орбановата държава цъфти, немците отварят завод след завод, а народа забогатя повече от южноевропейците... БМВ отваря поредния завод в Дебрецен в момента. Полячите са горе на черешата и тресат яко- икономиката им в космоса! Защо да се променя Орбан? Ако си демократ и слушкаш като бате какво получаваш? шенген и евро и усмивки

32

31

преди 5 години

Няма как да ти обясня, твоите не дават дума да се спомене против ПЕС. БСП не подписаха конвенцията, но шефа на ПЕС им води листата. Точно това лицемерие ги убива и никой вече не им вярва!

31

Анонимен

преди 5 години

До До 30Точно БСП не се съгласиха да се въведе джендърството,а православната църква и останалите религии ги подкрепиха.И не джендърството е основния проблем,а корупцията,недействащата правова система и лобизма в дадено общество!

30

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за ЕНП или ПЕС,но в момента е по-добре да се гласува за ПЕС,за да се даде отпор на тези,които искат да разрушат и разцепят Европа.

29

Анонимен

преди 5 години

......смачкването на европейските лидери,жълти жилетки срещу законната власт и поредица от удари върху ЕС.Но България няма да е по-добре без ЕС,а по-зле.Да,граници на ЕС трябва да има,за да не погаждат номера,като този с емигрантите,умишлено насочвани към Европа и които не са европейци.Европа също трябва да проведе мерки,като засилят по-слабите райони и държави, а не ги отслабват икономически,за да бъде по-силна ЕС.Никакво приватизиране на всичко,защото това убива населението и покачва цените!

28

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за патриотични партии,но това което ни представят не са патриотични партии,а сремеж чрез уж патриотични партии да разрушат ЕС.Емигрантите бяха част от плана да се задави и задуши Европа и не е решение на самите европейци,не заблуждавайте хората!Бяха цяла каскада от удари по ЕС - емигранти,атентати,санкции срещу Русия от които не губят руснаците,а европейските фирми,спиране на евтината,качествена газ от Русия и с това поскъпва продукцията и живота в ЕС ,смачкването на европейските лидери,

27

Анонимен

преди 5 години

Eвропейски парламент - сборище на неолиберални извратеняци и нещастници ,занимаващо се основно с глупости, изпълняващо заповеди от такива като Сорос и прибиращо тлъсти суми от наивните народи вкарани в този ,,съюз,,

26

Анонимен

преди 5 години

До Сравнете самоТи пък си много компетентен,БОШ не са немска фирма,макар ,че са немскоговорящи.

25

Не няма

преди 5 години

Европа е вече изтървана, джендарията вече я обхвана като мухъл! Нищо не остана от старата цивилизована Европа. Същата ци..ния ще стане, в каквато стана България! В каца с прекрасен мед, една капка катран да сложиш, всичкият мед е вече за ***. Западняците накапаха много капки в Европа, вече и Господ не може да я спаси. Мухъла на примитивните, вече я погълна! Ако се появи нов Хитлер, Европа може и да се спаси!

24

Евро интеграция

преди 5 години

Българските земеделци получават най-ниските субсидии в ЕС. Целта на тези субсидии е да направи земеделците конкурентноспособни спрямо останалите страни-членки, а вместо това със съгласието и под контрола на ЕС у нас се крадaт тези субсидии.Така старите страни-членки са доволни, че нямат конкуренция на пазарите в новите страни-членки, а правителствата на новите страни-членки са доволни, че могат да крадат от еврофондовете колко си искат.

23

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Европейската машина ? Ха-ха-ха !За да е машина един механизъм трябва отделните му детайли да работят в синхрон.В ЕС всеки дърпа чергата към себе си. Богатите не искат да носят бедните на гърба си, а по-бедните не искат богатите, да им казват как да си подреждат вътрешния двор на къщата. ЕС не е никаква машина, а е един болен проект събрал да съжителстват орел, рак и щука. Колкото по-скоро бъде провален този проект, толкова по-добре за всички !

22

Анонимен

преди 5 години

Не били виждали... Не са работили достатъчно с хора от бившия комунистически лагер, иначе щяха да са много по-открехнати. По-лошото е, че тепърва им предстои да се запознаят с аномалното мислене на арабите и африканците, а тогава ще са напълно безпомощни.

21

Молете се

преди 5 години

Германия да не напусне ЕС , че тогава сме я закъсали.Немците с работа ще плашите , те вече са лидери при изкуствения интелект и квантовото инжинерство ама Русия имала бомби.Айде сега помислете , кой последно нападна Германия пръв.Май никой.....

20

Охобохо

преди 5 години

Изобщо няма да гласувам.Някакви измислени Барековци,Джамбази да взимат по 12 000 Евро на месец.Какво направиха за тези пари?Едно голямо нищо!

19

Сравнете само

преди 5 години

Германия дава минимална пенсия , която е по голяма от средната заплата в Русия.86% е средната класа в Германия , а в Русия толкова са работещите бедни.Немците обичат голф , но втората по продажби марка е Мерцедес , а в Русия спестяват за Лада.Бедните немци почиват на Дюни , а заможните руснаци на слънчака.Само Алианс е по богата от цяла Русия , а за Бош и ФВ да не говорим.

18

Анонимен

преди 5 години

В целият този партиен гювеч,в който се дрънка непрекъснато за разни партии,КЪДЕ ОСТАНАХА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА,ФОРМИРАЩИ НАРОДИТЕ?!Въобще,партбоклука,събран в разни банди,си прави разни сметки,събира се в някакви си групи от бандити,за да може да управлява и въобще не го е еня,за немислещия планктон!А планктонът си заслужава участта,мислейки си,че партбандите не могат да спят,за неговото добруване!