12

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Африка се учи в 5 клас, но е за нормални деца,не за Пекинката и пожарникари.Икономическа география-9 клас а има все пак и поназнайващи покрай него.Да спрат преводачите да му превеждат глупостите

11

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов , новичок не убива предатели , но остра сабя прави на парчета журналисти !!Обяви му санкции на този !!!

10

V

преди 5 години

Главорезите ли щели да купят България :))) Къв газов хъб ,като тръби за половин милиард стоят празни ,а ги платихме ние ??? Те там знаят че руския газ е най евтин .Не са прости като герб че да наливат пари в празни тръби ;) напоследък мисля за турски поток. И си мисля че ако аз бях на руснаците щях да заобиколя България през Гърция и от там тръби до Италия и Хърватска през море за да не плащам такси ;) Сега другите играчи чакат Русия дали ще ни отсвири ,за да ни наточат скъпата си газ

9

Анонимен

преди 5 години

На екскурзиика,като на екскурзия.Абе какво стана с делото срещу Трайчо Трайков?Нали и той се прочу с арабските си успехи.Иначе Египетските пирамиди не са за изпущане.Изобщо в Египет има какво да се види,а пък и народа плаща сметката.Що да не и селфи с касапин от СА.

8

Анонимен

преди 5 години

gnus gnus gnus

7

Анонимен

преди 5 години

Тоя сега и на михлюзи ще ни продава. Колкото и да звучи смешно бай Тошо беше намерил златната среда - да запази селския начин на живот, което съответства и на интелекта на подържащите Бойко. То не че другите са по-назад, но без промишленост България си е официална колония на ЕС.

6

Чавдар Михов

преди 5 години

"Външният министър приветства предстоящото откриване на българско посолство в Рабат, а българският премиер посочи, че това допълнително ще засили двустранните ни отношения във всички сфери." Г-це Василева, знаете ли къде се намира Рабат? Или може би сте искала да кажете "Рияд"?

5

Анонимен

преди 5 години

А танц със саби имаше ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Вече десет години лъжи и жалост . Собственикът на ГЕРБ - резила е пълен !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Точно преди обяд ни го показват.То да ти се отяде.

2

Анонимен

преди 5 години

А гъзчицата откъде шъ доди за тоз хъб???

1

гЪзов хъб

преди 5 години

смях