13

Щирлиц

преди 5 години

Туристите се покачват, оплакванията намаляватКъде,или върху какво се покачват туристите?На нещо твърдо,или по-мекичко,мм?

12

Драскача

преди 5 години

Стига глупости. В Банско умряха от глад. Улиците мръсни и непочистени от снега. 140лв кг уж агнешко. Мизерията тотална. И то не заради лифта. Така е направено че да чакат и да снимат ***. Селяндурска трагедия. В хотели и ректоранти. А догодина няма кой да им работи. Тази зима капитулираха. Кмета е за пандиз палаз

11

потребител

преди 5 години

Делът на руски туристи намалява и това води до подобряване на услугата.Кой иска да изтърпява тези руснаци?

10

Анонимен

преди 5 години

"Туристите се ПОКАЧВАТ !?"Павка, и ти ли си бягал от час по български в шести клас? :)Трябва да знаеш, че пропуснатото трудно се наваксва.

9

ля ля

преди 5 години

няма какво да се лъжем - по-евтино е и много по-хубаво!разликата не е само това ТУК НЯМА ОБСЛУЖВАНЕ И НИКАКВИ МАНИЕРИ ЗА ДА ПОСРЕЩНЕМ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ТУРИСТИ!за това на Ви евреи на които мноооого им харесва ама много! и така докато ни завладеят :) успех на целия бранш с обслужващия персонал! СМЯХ

8

Анонимен

преди 5 години

вие защо си мислите че има такъв в редакцията? взели от телефонният указател 200-300 имена и на всяка статия слагат различни, че да не си мислите че няма хора. Инъче все на един грамотен щяха да попаднат. не може всичките да са гола вода.

7

Анонимен

преди 5 години

Туристите никъде не се покачват, а просто се увеличават! Павелчо явно е поредната "калинка"!

6

123

преди 5 години

Пияниците се увеличават. Елате в Банско да погледате какво става. Слънчака ,но не хора с бански,а с грейки.

5

Пътуващ

преди 5 години

Не мога да разбера защо голяма част от българите смятат, че в България трябва да е много по- евтино от други европейски държави що се отнася до хотелско настаняване. Прежде коментиращ, дори ни сравнява с Египет, една треторазрядна държава с много по нисък стандарт от българския, но се очаква да сме по евтини и от там.

4

Анонимен

преди 5 години

Интересно върху кого се покачват туристите ? Вероятно върху автора на заглавието . А може би просто са се увеличили ? Или броят им е нарастнал ?

3

къде се покачват?

преди 5 години

Туристите може да се покачват по покриви, по огради и т.н., на нормален български език се казва "Туристите се увеличават" или "Броят на туристите се покачва", както е казал Маргаритов. Тънка разлика, която говори за умението да се използват правилно думите - това е сред основните изисквания в журналистиката.Същото се отнася и за туризма, и за всяка друга област - ако не се спазват основни изисквания, крайният резултат е не особено приятен.

2

Анонимен

преди 5 години

Напротив може да са верни и двете, храна и алкохол са ни много евтини но другото е прекомерно скъпо.В някой оферти можеш да отидеш дори до Египет за същите пари и да ти е с всичко включено. Ако идеята е да ходиш на почивка заради евтиният алкохол, направо да им пращаме по куриерски услуги до тях и въобще да не идват хората търсещи този таргет?

1

Анонимен

преди 5 години

opandizenite hotelieri i restorantiori rastat