107

морски

преди 5 години

най-после пукна и основоположника на организираната престъпност престъпност във варна никой няма да го споменава с добро голям *** беше пък и не е от варна

106

Анонимен

преди 5 години

Много млад народ измира, па друго не знам.

105

Роки

преди 5 години

Видяхте ли *** от много плюскане и фейкнюз какво става? Скоро България ще се изчисти от червената проказа.

104

Анонимен

преди 5 години

До TikoНаистина, тоя фокус го бяха усъвършенствували много!Е, сега вече не им се налага...

103

Независим наблюдател

преди 5 години

Важното е какво е направил за България, а то не е малко. Радио ФОКУС е едно добро радио с патриотична насоченост и дава ценна информация за българската история. А това, че са му предложили да работи за ВКР е нямало как да откаже, но не е топил колеги. Правеше ми впечатление, че имаше изключително позитивно отношение към царските офицери и беше толерантен към тях, за разлика от мен, който счита че те са царските послушковци пълни военни некадърници!

102

Tiko

преди 5 години

Агенция Фокус - Бокус - кажеш ще гласувам за СДС - отчитат го за ГЕРП

101

Анонимен

преди 5 години

До доносник на дсКой,ти?Сигурно,щом имаш такива познания...А Цвъ не е ли работил в 7-мо на ДС,моля ти се.И баща му,шофьорчето там...Кои взимаха на работа в ДС,само си помисли.Но от този човек нищо не зависи,а другият направо виси.

100

доносник на дс

преди 5 години

Красимир Асенов Узунов (агенция Фокус) - ДС, управление III-Х-I - агент - псевдоним: Завадски

99

Без Коментар

преди 5 години

"На 30 октомври 1998 г. е обявен за нежелана персона за комунистическото правителство на Македония на Бранко Цървенковски.""На 20 септември 2016 г....организират военна церемония и заупокойна молитва в памет на загиналите български офицери и войници в боевете на връх Каймак-Чалан през септември и октомври 1916 г."Мир на душата му!

98

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

и тоо пи от мездренската бира.

97

mentol4o

преди 5 години

До АноДО КОЙ КЛАС СИ УЧИЛ БЕ АНОНОМНИКОнименНЕГРАМОТЕН

96

Българин

преди 5 години

Комунист и като политически офицер става бизнесмен. Цирк.

95

Анонимен

преди 5 години

Новичок? ГРУ?Ааааа, не бе - от подправките ше да е :)

94

Анонимен

преди 5 години

Който подкрепя ГРОБ отива в ГРОБА !!!

93

Анонимен

преди 5 години

Фокус, мокус, изненада.

92

До 101 за сега

преди 5 години

Неприлежно е да се дават определения на другите пишещи, били те "положителни"!Тук Костов е намесен, поради завършената "специалност"-"Политическа икономия" и огромния му принос за българския бизнес!Резонния въпрос е дали и той няма да ни "изненада".Голяма част от "натрупалите" богатство по негово време бяха "изненадани".То драги 101 в "умотворението" на 99-100 има 2 неточности, едната поправена, а другата не-ПИШЕ СЕ СТРЕС!Сполайте и мислете!

91

Анонимен

преди 5 години

Пише се "Порудчик", неграмотници...

90

на 26.01.2019 каза:

преди 5 години

Доста хора, които са работили с него и за него твърдят, че:Е свестен-нещо доста странно в БГ;Нехарактерна семейна вярност и добро опазване на здравето(поне видимо);Голям работохолизъм-голяма част от ангажиментите е изпълнявал лично;Умен и начетен-за ЗКПЧ кандидатстваха 10-***!А може и това да е дело на СРЕС-а?Мир на праха му!

89

на 26.01.2016 каза:

преди 5 години

Това е полигон за дипломатически и политически маневри между Изтока и Запада за Преспанския договор и че имаме още един съсед,след като албанския стана официален в БЮРМ. Също- НАТО не е панацея за вътрешните проблеми на Северна Македоние(т.е.Пиринска не съществува ли-б.а.?).Чакаме поправки в историята на ареала.БГ губи!Явно "отклоненията" от правата линия,водят до права лопата в БГ.ЗКПЧ-тата и Политикономистите трябва доброволно да предават съграденото с ОНЕЗИ ПАРИ !А Иван Костов???????!

88

Анонимен

преди 5 години

Произведен е в чин лейтенант на 31 август 1885 г. Випуск "Сливнишки" хихихихихихи