46

KOKO

преди 5 години

TAKIVA GADOVE SI IZBIVAT KOMPLEKSITE,KATO TROVJAT ZIVOTNI.ZA TAKIVA SAMO PSIHIATRIJA,MAMI4KATA IM!

45

Анонимен

преди 5 години

Гответе се за обири:) следете новините!

44

Анонимен

преди 5 години

Първо тровят къчетата,да не лаят,защото от другата дечица започват обирите. Не е сефте за Банкя.

43

Вики

преди 5 години

Ти нормален ли си? Мале, мале.... Ще се брани от куческия лай. Хахаххаха. Тоя народ изплиска съвсем

42

Анонимен

преди 5 години

Нека го кажем директно, някои гледат кучета точно за това - за да могат да сринат живота на други хора физически или поне да направят мръсно на някой минаващ човек, заобикаляйки Конституцията и всички закони, които не им разрешават да го направят по друг начин без да понесат съдебна отговорност. Тези *** бранят ревностно отнемането им точно на тази възможност с всякакви привидно демократични методи.

41

Анонимен

преди 5 години

лна среда в съответствие с установените стандарти и нормативи". Едва ли живот сред силен постоянен кучешки лай може да бъде определен като "здравословна и благоприятна околна среда". Нарушени са грубо и други членове от Конституцията, като това, че не може да си ползвате пълноценно собственоста и т.н. но за нашата администрация Конституцията няма никаква стойност ако не им покажете някаква наредба. Тя трябва да описва ситуацията точно за куче, тъй като очевидно според тях шумът от куче е нещо свято и по-особено и се изключва от общите закони против шума по подразбиране.

40

Анонимен

преди 5 години

Софийска община наскоро прие наредба с правила за кучешкия лай. Веднага са се намерили адвокат-кучкар и съдия-кучкар които да обявят наредбата за незаконна с аргумента, че тя не е от компетенцията на Общината. Те разбира се са забравили за хората, за които няма и един закон който да ги защитава недвусмислено от кучешкия лай. Ако сте подали поне една жалба до община или полиция срещу лаещо куче, сигурно знаете техния дежурен отговор за липсата на закон. Такъв закон се изисква в прав текст поне от Чл.55 на Конституцията ни където пише "Гражданите имат право на здравословна и благоприятна око

39

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че силен непрестанен кучешки лай може: 1. Да увреди здравето на човек. 2. Да пречи на човек да ползва пълноценно имота си . 3. Да съсипе кариерата, образованието, семейството и всичките му усилия да изгради нещо с живота си . 4. Да се използва злонамерено и целенасочено от собственика на кучето за да постине горните неща срещу някого, като избегне по най-елементарен начин съдебна отговорност !

38

Анонимен

преди 5 години

Пречи, когато двора на съседите ти е под-прозореца и се опитваш да приспиш бебе доста пречи.

37

37

преди 5 години

Добре,на кого пречи чипирано, гледано куче в къща с 1 дка двор,при това вързано през деня до къщичката си.Как за това че не се разбирате с някого ще убиеш

36

Анонимен

преди 5 години

Съгласна съм че не трябва да тичат безпризорни. Но нашите си тичат в двора. Няма от къде да излязат. В случая съм потърпевша от конкретния случай.

35

Анонимен

преди 5 години

Специално кучетата не бива да се пускат да тичат безпризорни, когато са домашни. С тях трябва да има стопанин.Това не оправдава престъпниците, пускащи отрови, с които могат да се натровят и хора, вкл. играещи деца. Ако това се случи ще е налице убийство по непредпазливост. А сега си е чист опит или минимум хулиганска проява, която също следва да се преследва и наказва.Глупави хора, прос.таци - прос.ташки методи ползват.

34

Анонимен

преди 5 години

Хора престанете! Кучетата ми никого не са тормозели. Да посегнеш така на живота на някой е нагло. Ами ако това беше детето ми??? Това че някой някъде е бил емоционално или физически наранен от куче не ви дава право да сте компетентни по въпроса.

33

аноним

преди 5 години

Ужасно е вързано куче в къща да бъде отровено от от ветеринар,защото не харесвал съседката си.Случаят е истински от Сс но на ветеринаря се разминава, наш човек.Приятел с шефа на Полицията.От злоба убий животно.Давайте за това че не харесваме някого да се убиваме

32

AнoH

преди 5 години

Kakво се използва за TpoвеHe на кучета?

31

шопендар

преди 5 години

До гошката така трябва да бъде,но я направи забележка на някой кучкар в парка.кучкар от дума не разбира,и кучетата плащат.и аз имам куче 60-70 кила,но спазвам правилата за отглеждане и разходка.веднъж се заигра с една бабичка а тя ме подпука с чантата,и стана една,от тогава на куче и на жена вера немам.

30

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам коментарите, тук не говорим за кучета на улицата, говорим за кучета в рамките на двора. Т.е. те се намират в твоя собствен имот. За какви поводи говорите и какви нечистотии. Човек в двора си може да гледа кучета, котки, крави, кози, кокошки и т.н. Ако спазва законите на държавата, има право да си ги гледа и никой няма право да хвърля отрова в двора му. Близо да Банкя сме, започвам да оценявам защо нощем се стреля по минувачи на улицата. Отровата е опасна и за кучета и за ХОРА.

29

Анонимен

преди 5 години

Ами като го одобрявате толкова много тровенето и хейтвате кучетата(и целия свят най вероятно) и като сте почнали вземете нахвърляйте по всички паркове и детски площадки. Ама деца натровени ще има. Е тогава вече настина голям ще го ядете. А от историята знаем че с отрова си служат п.тките. Точно такива сте и вие - п.тки. ако бяхте мъже щяхте да говорите със собствениците на кучетата, да се скарате, да се сбиете ако трябва, като мъже. Ама вие сте п.тки и върляте отрова. Топки немате

28

Край

преди 5 години

Само в България са възможни дискусии -на тема трябва ли да се спазва закона. Кучкарите трябва да си държат кучетата на повод до тях и да чистят след тях и да не ги водят на места където това е забранено. Хората не трябва да им ги тровят.Спазвайте си законите българи - по-добре ще живеете.

27

бг

преди 5 години

до 27....ти щом си толкова умен сигурно си правен от.......куче