228

АВАТАР

преди 5 години

Мадуро не бъди глупав!Подари им на Краварите най-големите залежи на петрол и си гледай кефа!Е народа ще мизерства, като Българският.Но ти ще си купиш остров в Гърция,имоти и яхти и никой няма да те закача и плюе...като нашите ***,подарили им нашето злато!Не се дърпай,като Кадафи!Дай им да източат всичко и след тях ПОТОП!!!

227

Анонимен

преди 5 години

Зорошите нещо не успяха да запролетят Венесуела. Удариха на камък в опитите си да дестабилизиран страната. Това не са им продажните хохли.

226

Анонимен

преди 5 години

Хората не са стигнали интелектуалното равнище, на което биха се справили с такива проблеми ...

225

Анонимен

преди 5 години

Якия социализъм във Венецуелка, а брат?

224

Анонимен

преди 5 години

Не си видял защото не си бил в Сърбия. Отиди в Сърбия и ще видиш, че там живеят много по добре от България.-Ходих...Ядох, пих, платих си.Преди това на паспортната проверка един сръпски дивак джвакаше дъвка срещу мене и ми правеше балони, да покаже някакво превъзходство.Щях да се обидя ако не беше очевиден продукт на любов между първи братовчеди.

223

Анонимен

преди 5 години

Само USA !!!

222

Анонимен

преди 5 години

Долу USA !!!

221

Анонимен

преди 5 години

МАДУРО НАДМИНА ЖАН ВИДЕНОВ

220

И кво ся?

преди 5 години

Инфлацията вече не два милиона , а само един милион процента Ура, дрОгаре !Да живее Мъдурко;)

219

Квазимодо

преди 5 години

Интересно ако дойде на власт Гвидьо какво ще изнася за долари - ще дава концесии за добив на нефт, злато и редки метали. 1/10 ще са чиновници с големи заплати. Боливарът ще е стабилен, а мизерията - безкрайна.Все едни става дума за България.

218

Анонимен

преди 5 години

Ясно да ви е Комунизъма е слънце,да ви е ясно,капиталисти.парите ви ще бъдат наши-------------------ЕМИ кво да ти кажа което вече не ти казах 1000 пъти:Спри с фалшивата комунистическа пропаганда за лошия запад,другарю

217

Анонимен

преди 5 години

Първо правят хиперинфлация, като саботират валутите на непокорните малки страни,------------ДРУГАРИТЕ ОЩЕ НЕ РАЗБИРАТ КАК МАДУРО ОБЕЗЦЕНИ БОЛИВАРА 3500ПЪТИ!!!!ДРУГАРИТЕ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА НЕ Е ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС СЪЗДЕН ОТ САЩ И АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР СЪЩО ПРОМЕНЯ ПОКУПАТЕЛНАТА СИ СПОСОБНОСТДРУГАРИ КОМУНИСТИ ПИСНА МИ ОТ ВАС

216

Анонимен

преди 5 години

Изпичането е на бавен огън. В България така се цапочна някъде от средата на 1975- 76г. И като се тръгна бавно и стабилно към мизерията. Та Т. Живков м 1986г. Каза- " Приземяване друтаре , приземяване. Без пари няма решение."

215

Анонимен

преди 5 години

Първо правят хиперинфлация, като саботират валутите на непокорните малки страни, -----------------95% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА ВЕНЕЦУЕЛА ИДВА ОТ ИЗНОС НА СУРОВ ПЕТРОЛСЪЩИЯ ТОЗИ ИЗНОС СПАДА ЗАЕДНО С МЕЖДУНАРОДНАТА ЦЕНА НА НЕФТА И МАДУРОРЕШАВА ДА ДЕНОМИНИРА БОЛИВАРА И ПОЧВА ДА ПЕЧАТА ПАРИ БЕЗ ПОКРИТИЕ; МАДУРО РЕШАВА ДА НАПРАВИ И КРИПТОВАЛУТА ВЪПРЕКИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА НА МВФСЛЕДВА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ПОСЛЕДВАЩА ОТ ХУМАНИТАРНА КРИЗАГЛАВЕН ИЗНОСИТЕЛ НА ВЕНЕЦУЕЛСКИ НЕФТ Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ...

214

Анонимен

преди 5 години

Първо правят хиперинфлация, като саботират валутите на непокорните малки страни, като България по времето на НЕКОРУМПИРАНИЯ ЖАН ВИДЕНОВ-----ТАЗИ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ДРУГАРЮ, Я СЪЗДАДЕ МАДУРО, КАКТО ХИПЕРИНФЛАЦИЯТАТУК Я СЪЗДАДОХА БИВШИ КОМУНИСТИ ЗА ДА НАГЛАСЯТ УДОБНА ЗА ТЯХ СХЕМА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ. ДА БЛАГОДАРИМ НА ВИДЕНОВ ЗА БАНЕВИ, И ПАК НА ВИДЕНОВ ЗА ПРОДАЖБАТА НА (ТОВА ЩЕ ТИ ГО СПЕСТЯ ЩОТО МНОГО ЛЪЖЕШ)ЗА ВИДЕНОВ И КРЪГА ОРИОН ЛИ ЩЕ СИ ПРИКАЗВАМЕ

213

Анонимен

преди 5 години

Руснаците само да правят анализчета от далече могат. Що не пратят войска като се толкова ербап?

212

Анонимен

преди 5 години

И после при удобните премиер министри България дава хуманитарна помощ на щатите, за да върне царевецата - злато на 99 процента подарък.

211

Анонимен

преди 5 години

Първо правят хиперинфлация, като саботират валутите на непокорните малки страни, като България по времето на НЕКОРУМПИРАНИЯ ЖАН ВИДЕНОВ, след това дават хуманитарна помощ, храни, които никой не иска да купи и са на изтичане срока на годност, като гмо амириканската царевица, помните ли как с един кораб царевица ни проглушиха ушите, все едно преди това не бяха изкупили 120 кораба царевица за да свалят Виденов.

210

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 241"Американците нямат хуманитарна криза ако не си забелязал!" Не, нямат. Само имат 42 млн. бездомници и клошари дето хранят с купони, за да не разбиват магазините.

209

Тинтири Минтири

преди 5 години

До Анонимен (239)Това са договорени проекти, парите не са вложени. Поне не всички. По твоята логика къде са 22-та трилиона, които САЩ дължат на света?