16

А стига вече бе

преди 5 години

Дъpтата камила какво ни върти на пръст?! Да се маха вече! Или остават, или заминават. Като е толкова тъnа, да се маха. Да не се прави на Тачър. Аман от амбициозни шyшумиги начело. "Тapикатка"...

15

Анонимен

преди 5 години

пълен цирк

14

АБС

преди 5 години

най лошата политика е в бг наще политици са послушни школници на сащ и ес

13

АБС

преди 5 години

това бабе иска световно внимание от начало скрипал после брексит и сега отлагане от брексит виште колко са мръсни тези политици обещанията не си испълняват към народа си.а искат уважение и почит отнарода си единственият е уважаван и почитан огт народа си това е в.путин. уважаван още и от света

12

АнонимеН

преди 5 години

ИСКА ВИ СЕ АМА НЯМА НИТО 2 НИТО 1 МЕСЕЦ ПОВЕЧЕ ОТЛАГАНИЯ!!!3 ГОДИНИ СТИГАТ!!!НА 30 МАРТ 2019-ТА СТЕ ВЪН ОТ ЕС СВИКВАЙТЕ!

11

Анонимен

преди 5 години

Лейбъристите узряха за повторен референдум, също и част от торите. Ако целта беше час по-скоро да напуснат ЕС до сега да са го сторили, но явно че обмислят точно обратното и затова търсят всякакви причини за отлагане и протакане както от Великобритания така и от ЕС.

10

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей ще отложи Брекзита с 2 месеца, ама след това хич не и е ясно каво ще прави.

9

Охобохо

преди 5 години

Aбе тия ингилизи много хлъзгави бе.Хем така,хем иначе ,хем накрая май няма и да излязат.Да си останат за какво са им тези главоболия?!Лолям зор ей!

8

Ром"с

преди 5 години

Мей може и да обисля отлагане.....,но Брюксел клекна пред Мей и искат да отложат brexit-a до 2021 г,защото чустват ,чЕ това ще разклати ЕССР-то.А преди месеци от Брюксел се биеха в гръдтите ,че няма да отсътпя и един цент на Британия,да напускат....а сега обърнаха плочата.... .

7

татул

преди 5 години

Поумняваме бавно,неосетно- дори.Нали.За два месеца ,какво налага още дасвършиш.Май месец-местни.Значи итам в кашата нещо има заложено.Илиновият европарламент,да промениподхода във ваша полза.Може да поискаш лирата да бъде фиксирана за3год.Другото е плуване в мрака.

6

29 MART IDE

преди 5 години

ZYN ZYN ZYN BRITANIQ VYN VYN

5

Да допълня...

преди 5 години

Едно е ясно.Жените не стават за политика. Справка: А.Меркел, Т. Мей, Ст.Цачева, К.Нинова и всички които не са в кухнята с тиган в ръка.

4

Пенсионер

преди 5 години

Единствения най добър изход от тази ситуация е отказ от Брексит.И друг път да не си играят на референдуми за такива важни неща.

3

Анонимен

преди 5 години

Ингилизки номера: вътре, вън, веднъж едно, друг път друго...не падат по гръб!

2

Елемаг

преди 5 години

До колкото съм в час с нещата,то не е каквото Мей иска.Въртя ,сучат на края на март са аут.Не знаех,че ингилизите сами си определяли датата,или греша?

1

Анонимен

преди 5 години

moje da stane, ama struva 200 procenta po-skapo.