29

Анонимен

преди 5 години

важноти е че венецуелският народ подкрепя президента си Мадуро. Затова предателчето, обучение от СИА Гайда с пробитата гайда не смее да излезе на улицата.

28

Анонимен

преди 5 години

Дните на голямото надуваемо Мъдуро са преброени.

27

Anin

преди 5 години

Интересно- точно българите трябва да им е ясно, че на всеки социализъм дните са преборени. Тези постове тука ги отдавам или на руски ***, или на природна глупост. А най- вероятно и. На двете. Америка не е виновна, че мадуро докара държавата си до пълна разруха. За това е виновен само той и тези дето го съветват от Кремъл. Гледайте фактите бе хора- най- богатата държава в латинска Америка е на тоя хал. За това са трябва социализъм. Никой друг строй не може да *** една икономика така...

26

Гoшу

преди 5 години

а Мадуро знае ли за преброяването (на дните)?

25

SS

преди 5 години

предполага се, че " употребата на военна сила от САЩ" ще е във формат наемници

24

Анонимен

преди 5 години

и от къде имаш тая информация, за насочените ракети, от бсп или от кпсс?

23

Анонимен

преди 5 години

Впечатляващо е колко *** и неграмотници са писали тук темата д Мадуро а освен емоционални изблици и псувн.и нищо други не виждам.Ще вземе ли някое тролско смериканско или руско шимпанзе да преведе псувните си във вид на смислен език едва ли.За Мадуро не знам не съм му светил може и да е виновен но дори и това не оправдава американския империализъм в нацистки уклон нито това че благодарение на Тръмп към всички градове в Европа има насочени руски ракети, но това явно не е проблем за никой нали

22

Анонимен

преди 5 години

Всеки мустакк на дървотооо.

21

Анонимен

преди 5 години

А България се управлява от един самовлюбен глух пак с наднормено тегло.

20

Анонимен

преди 5 години

Жан виденов беше типичен комуноиден негодник, на който целия свят му пречи. Всички комуноиди сте такива.

19

Щерю

преди 5 години

Нема що - пак схемата на доларовите "революции", а ла Жан Виденовото време...

18

АнонимеН

преди 5 години

ОЩЕ ЕДИН ПИРОН В КОВЧЕГА НА МЪРТВЕЦА КОМУНДЕЛОРУСИЯ!РЕЖИМА В КОМУНДЕЛОРУСИЯ Е ЖИВ САМО И ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТРЪМП РЕПУБЛИКАНСКОТО ***!

17

Анонимен

преди 5 години

Тиквата избяга от него, защото не може да каже една дума на англииски !!! :)))))))))И какво като не може да каже една дума на английски? Затова пък може да говори много по-съдържателно от тебе на български.

16

Кееееееф

преди 5 години

Могъщата Венецуелска армия е отблъснала терористичното нападание по границата със Колумбия, има 2 убити кравари и стотици ранени. Краварите са във шок .Дните ан краварите са преброени САЩ са фалирали и нямат пари за войни вече войските им дезертират и се изнасят към Канада. Оцелелети им ветерани ровят в кофите за огризки от ябълки като прасета.

15

Инджиктипляктор

преди 5 години

В Антарктика откриха нефт!Дните на кървавия, диктаторски режим на пингвините са преброени!..

14

АнонимеН

преди 5 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯСКОРО ИДВА И ВАШИЯ РЕД В КОМУНДЕЛО РУСИЯ И ТАМ РЕЖИМА ГО ЧАКА СЪЩОТО И НЯМА ДА Е САМО ЗА ФАЛШИВИЯ ПУТИН А ДОСТА ОТ РЕЖИМА ЩЕ ПОСТРАДАТ СЪЩО!!!

13

ТHE Патриот

преди 5 години

Америка да мре ,няма така гнусна империя на злото заедно с Израел!Да върват подяволите !

12

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА СЕ ТРЕПЯТ ЯКО!!! И ТОВА НЯМА ДА СВЪРШИ НИКАК ДОБРЕ ЗА МАДУРО!ЗА ЯНУАРИ ИМАМЕ НАД 900 АРЕСТУВАНИ И НАД 40 УБИТИ!!!СЕГА ЧАКАМ СТАТИСТИКАТА ЗА ФЕВРУАРИ КОЛКО СА СЕ ИЗТРЕПАЛИ ОЩЕ !!!ЕДИН ЧОВЕК САМО И САМО ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ИЗБИВА МАСОВО НАРОДА СИ !МАДУРО Е ВЕЧЕ С ВЛЯЗЛА В СИЛА СМЪРТНА ПРИСЪДА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ЗА НЕГО ЖИВОТ ТАМ НЯМА ПОВЕЧЕ!

11

АнонимеН

преди 5 години

ВЕНЕЦУЕЛА НЕ Е СИРИЯ!НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ БЕШЕ СТРАХЛИВО ЗАТОВА СЕГА НЯМАТ ДЪРЖАВА!!НАСЕЛЕНИЕТО НА ВЕНЕЦУЕЛА Е СЪС СВОБОДЕН ДУХ!!! ЩЕ ПОМЕТАТ И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР МАДУРО И КОМУНДЕЛОРУСИЯ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ!ХУАН ГУАЙДО ВЕЧЕ НЕ Е ВАЖЕН НЕЩАТА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА СА ВЕЧЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА С ДВЕ ДУМИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОПУСНАТО!ИЛИ ЩЕ ИМАМЕ ВТОРА СИРИЯ КЪДЕТО *** МАДУРО И РУСИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ СЪС СИЛА ИЛИ ЩЕ Е ВТОРА УКРАЙНА А МАДУРО ЩЕ СЕ КРИЕ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ИЛИ УБИТ НО ЛИШЕН ОТ ВЛАСТ

10

Барак Обама

преди 5 години

Дните на Башар Асад са преброени.