19

Анонимен

преди 5 години

kef...kolko mnogo obiavi ima v imot,bg imoti,bg

18

Анонимен

преди 5 години

v koi post kutii puskat pismata na bg grajdani v hotelite?

17

Дуро

преди 5 години

Най-важната привилегия на българското население е да плаща данъци и всичко останало на време и на корем.Докато на едни се опрощават,то българина всяка година го товарят с още и още.Щом министри у нас живеят добре на чужд гръб,защо и други не се хванат на хорото да танцуват, пеят и играят.Голяма веселба е в тази България,колкото по-вече отлитат,толкова по-вече налитат-лешояди,кърлежи и ***.

16

Анонимен

преди 5 години

Пълнете касите на бирниците та да има от къде Баце да краде че още не е закръглил петият милиард.Само бантустанец може да пълни гушата на тоя *** банкянски МАРКУЧ.

15

Анонимен

преди 5 години

Който плаща данъци в Бг е супер-балък !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Айде, клакьорите на БСП започнаха да заработват.Понеделник е рад на президента да се изкаже.

13

дедо

преди 5 години

До Крайами да не сте си взимали жилища в селските райони на софия

12

До 11:

преди 5 години

Съдейко по това колко си неграмотен, най-вероятно не си завършил и 3-ти клас. Това обяснява защо не трябва да плащаш осигОровки.

11

Анонимен

преди 5 години

аз не плащам данъци нито осигоровки , нищо от 7 год , това не е държава а цирк

10

Новото робство.

преди 5 години

Като процент от доходите България има едни от най високите данъци в света! Единствено скандинавските държави имат по високи данъци.В България данъците за обикновения работещ българин варират от 50% до 65% от дохода.

9

Анонимен

преди 5 години

Да се фукаш на международната политика е далеч по лесно е благо. Влезешли да оправяш конструкцията във финансите, правото, частната дейност ва село. Отиваш в затвора. Виж с. Галиче, в Пазарджишко, Горубляне и на много места ,

8

Бай Ганьо

преди 5 години

Като платят кварталите Филиповци Христо Ботев факултета Ботунец орландовци тогава и ние .

7

Истината

преди 5 години

Има значителен скок на Данък МПС за нормалните хора и доста по-малък за мафиотите със скъпите нови мощни коли. При имотния данък, за София има на няколко места доста голямо увеличение на данъка. Това е. Колкото до броя на колите в София, за който непрекъснато пищи един тук, то те са по-малко в сравнение с подобни градове в ЕС, въпреки че официално се твърди друго на базата на няколко фалшификации.

6

Анонимен

преди 5 години

Там където са колективите Местна власт няма.

5

Анонимен

преди 5 години

"А народа крадели краде" - от песента на Тодор Колев.Няма власт която да спре корупцията. Защото тя - власта от корупцията живее.За да няма корупция трябва 99. 9 % всичко да е частно по име и адрес. Така е в ЕС.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако има силна местна власт.С. Козлодуй с АЕЦ. ЩЕ СИ НАПРАВИ КАНАЛИЗАЦИЯ. И тия Пущиняци където работят ще са цивилизовани хора. Сега са роби на болшивизма.

3

Анонимен

преди 5 години

До2. Нищо не отива в местните данъци. По простата причина че това са такси. Данъци плащат фирмите . Те са за НАП, НОИ. Като не тие ясно не се изказвай.В България независима местна власт няма. Така върви от соца. И нито едно правителство не смее да бута " КОНСТРУКЦИЯТА " останала от соца.

2

Край

преди 5 години

Ако местните данъци не се увеличат драстично София ще бъде зарината с коли. Манастирски ливади/Витоша/Драгалевци/ Малинова долина и подобни никога няма да имат улици, тротари, канализация, детски градини пр.Хората биха го приели ако НЕ се краде.

1

Анонимен

преди 5 години

Подготвят ни да увеличим корупцията, че да платим от заграбеното.