122

Го4о

преди 5 години

В БСП реденето на ЛИСТИТЕ е съпроводено с "кръв, пот и сълзи", очаквам разлом и НОВ ЛИДЕР на червенотиквеничковчетата още преди евровота. Там в момента са без заплати и вият като гладни вълци - страх ги е да скочат на Нинова, но рано или късно това ЩЕ СТАНЕ!

121

Анонимен

преди 5 години

A PARI SHTE RAZDAVAT LI

120

Анонимен

преди 5 години

Само Герб

119

Анонимен

преди 5 години

Не ми трябва евро Ге...йският им съюз. Членският ни внос е по-голям от това което получаваме. И те ще ни нареждат да се храним с ГМО продукти и отровни Е-та, докато те се хранят с ЕКО храни, специално подбрани за тях. А нас ни тровят.

118

Европеец

преди 5 години

Не са малко хората, които отвратени от ГЕРБ, са решени да преодолеят отвращението си от комунистите с наказателна цел на изборите!

117

Гергин

преди 5 години

И Домус Тв ще помага.

116

шматка

преди 5 години

Аз ще гласувам за Милко Кавалджиев

115

комунист

преди 5 години

Ква ми е файдата да гласувам за Европарламент?КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....

114

Анонимен

преди 5 години

Ако Борисов води листата ще гласувам за него ,за да заминава там и да се отървем от него...

113

МАШИННО --ХА,ХА,ХААА

преди 5 години

НЕ ИСКАШ ЛИ И ДНК-тест,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААА

112

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Познавах доста хора-бяха бкп, после сдс,сега са Герб. НО си останаха бкп.Така че за мен бкп си е герб.Аз за тях не гласувам.Не мога да разбера интелигенцията и журналистите-по презумпция са хора критично настроени към всяка власт и коректив.За България това не важи.А иначе 80%от чиновниците и на топла служба ще са за гроб.Кой българин гласува против румънката?

111

Машинно

преди 5 години

Докато не въведат:Машинно гласуване и пръстов отпечатък,Изчистване на мъртвите души - това са един милион, без да гласуваме си влизат в парламента,Закон ако 6 месеца не си живял в БГ - нямаш право да гласуваш.Едно кръстче на бюлетините!

110

ха ха

преди 5 години

Хм, 80 % от колко, от каква част?

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118 БСП не изтъкват като главна причина за оттеглянето им от НС мъртвите души, а точно там е заровено кучето!!! Питайте герб, те знаят.

108

анонимен

преди 5 години

Ще се пиша ром и ще гласувам! ще имам безплатно лечение, помощи до живот, опростени дългове, безплатна земя и жилище и др... Българите са прости роби и не искат права и числен брой за бъдеще!

107

Анонимен

преди 5 години

ДО 102,Е ТОВА Е ИСТИНАТА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА,А НЕ ДА СМЕ НЕЩАСТНИ.ТЕЗИ ДНЕШНИ 4% ЩАСТЛИВЦИЖИВЕЕЩИ НА 96% НЕЩАСТНИ ГЪРБОВЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАПРАВИМ НЕЩАСТНИ ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА,КОЙТО ГОСПОД НИ ГО Е ДАЛ!

106

Анонимен

преди 5 години

ГОРКИТЕ НЕ ОСТАНА И КОКАЛ ЗА БСП РЕВАТ КАТО ВУК.

105

Анонимен

преди 5 години

Днешния парламент ще получи 100% наказателен вот!ГЛАСУВАШ ЗА ДСБ И НАКАЗВАШ,МУТРИТЕ ОЛИГАРСИ,ДОГАН,ПЕЕВСКИ,БОРИСОВ И СИЕ,*** И РУСОФИЛСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ И ИЗГОНВАНЕ НАВСИЧКИ АГЕНТИ ЗАПЛАШВАЩИ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!!!!63517

104

Анонимен

преди 5 години

Тиквооо, след като отказа Руско-българския поток,щото така ти наредиха и сега искаш отклонение от Турски поток, след като сам каза, че е грешка....Абе, не е ли време да си ходиш? Само тази грешка е достатъчна за червен картон! Няма такава грешка!Няма такова закопаване! Няма друга такава катастрофална грешка в невоенно време!Е, не си ли нагъл, банкенски? Не ти ли стига? 10 години! Не ти ли стигна на теб и на тия около теб? Емиии, не сте ли нагли? Айде, нали си мъжкар, кажи честно. НА НАС НИ СТИГА

103

Анонимен

преди 5 години

113, как никоя партия да не поставя въпроса за списъците и "мъртвите души"????? Вие не следите ситуацията. Управляващите не искат да се премахнат, управляващите не искат да въведат активна регистрация.