37

Анонимен

преди 5 години

От това, което чета ми става ясно, че всички, които не пушат са против тревата.

36

Тошо

преди 5 години

До хмммВ Израел е легализиран медицинския канабс от години, там даже имат, едни от най-успешните лекари в тая област. Мисля, че миналата година го и декриминализираха за лична употреба в малки количества, като пишете разни неща поне ги проверявайте. Чакам апокалипсиса. Тук трева се пуши от около 20 години, наще политици ще ни затрият много по-бързо от саските...

35

SHTANGI

преди 5 години

До aa1830 То и от алкохола и цигарите са мре ама... си са продават :D

34

Анонимен

преди 5 години

Ааааха ха ха хаааахх ! САЩ ще станат нация наркоманска не , че софия не е.

33

Цвъки лизача

преди 5 години

Е щом САЩ ни разреши, цяла България ще превърна в плантация. С параходи ще носим коноп в САЩ, а от там ще купуваме *** за параходите и алъш-вериша ще тръгне, нали обещах, че ще станем богати, почвайте да сеете коноп!

32

хммм

преди 5 години

унищожението на западните цивилизации поема нова скорост, защо ли не легализират това в Израел ами в Америка.

31

Хехе

преди 5 години

Изкараха тютюна най-голямото зло на планетата, сега навсякъде се втурнаха да легализират дрога. Тръгват от леката, ще стигнат и до силната. Де се е чуло и видяло някой да е пребил или убил, щото се напушил с тютюн, за другото напушване примери да искаш. Но като легализират тревата, хората само позитивно ще се напушват и навсякъде ще цари мир и благоденствие.

30

до 31

преди 5 години

Имам познат, който работи в банка в САЩ. Това нисък социален слой ли е - ти кажи.Човекът си носи да има да си запали в почивката. До сега не са го уволнили.

29

Анонимен

преди 5 години

Легализират я за да не се бунтуват ниските социални слоеве.В САЩ 95% от сериозните работодатели наемащи квалифицирани, образовани и добре платени специалисти редовно правят и тестове за наркотици.При положителен резултат си на улицата.

28

aa1830

преди 5 години

До 23> Пич, от много пушене виж до къде си се докарал - въжета, платове и икономика....От пушенето се оглупява, дори да ти е кеф за малко....

27

Анонимен

преди 5 години

Така ще имат допълнителен доход към бюджета на САЩ и то сериозен, проблема е обаче друг това е държавата с най много оръжие сред населението което ще вдигне много нещастните случай на употреба на оръжие.Така че просто ще наблюдаваме.

26

Анонимен

преди 5 години

Ролята на ендоканабиноидната система е в регулацията на ендокринната функция и в контрола на енергийния баланс при хората.Тук не става дума, за нормалните хора има такива с нелeчimi заболявания, при които болките са нетърпими...

25

До Страхил

преди 5 години

Потърси на английски да видиш какво се продава по света, какво консумират и какво пишат за това хората: hemp protein, hemp food, hemp oil, hemp seeds..Знанието е сила - нали така?

24

Страхил

преди 5 години

" конопа на който се е крепяла човешката цивилизация векове наред - гориво, храна, хартия, платове,"========================================================Каква храна е конопа бе пич ? И какво гориво ? Не ме интересува, дали ще го легализират, но се чувайте, какви ги говорите.

23

пецата

преди 5 години

който иска да пуши, мен не ме интересува че ще става само да хвърля бетон по строежите цял живот

22

batmario

преди 5 години

Ама това нещо лекува...Абсурд в БГ...Младене стига си ревал не позволявай такива неща да станат у нас...По големи жипки ше купим за да държим монопола.....Ще ги направим още повече да светят,мигат и цирикат само ние да сме.Аз та напраих аз мога да те разваля-Буратино...

21

Анонимен

преди 5 години

Има хубава българска дума за това растение - КОНОП. Каквито сортове и разновидности да има, това е конопа на който се е крепяла човешката цивилизация векове наред - гориво, храна, хартия, платове, въжета...това преди да го нарекат "марихуана" за заблуда на публиката за да могат лесно да го забранят. България трябва да започне час по-скоро да го произвежда ако иска да си оправи икономиката и да направи нещо добро.

20

до гледна точка

преди 5 години

Ролята на ендоканабиноидната система е в регулацията на ендокринната функция и в контрола на енергийния баланс при хората.

19

Анонимен

преди 5 години

"канабиса е наркотик и като такъв е опасен и вреден..........това са медицинските факти."Като сме започнали с медицинските факти, наясно ли си, че човешкият мозък и тяло разполагат с канабиноидни рецептори и едноканабиноидна система, чият функция е специално да обработват канабиноидите, като тези в канабиса?Ендоканабиноидната система е една от най-големите невро трансмитерни мрежи в цялото човешко тяло.Сподели с нас защо му е на тялото да развива система за обработката на канабиноиди?

18

Анонимен

преди 5 години

Легализацията в света идва със страшна сила, ние пак вървим на майната си...