11

Кратун

преди 5 години

Да не е пак Ивкони?

10

анонимен

преди 5 години

Нашите ЧАВДАРКИ бяха по сигурни и не се само запалваха това е 3 случй за този месец.

9

Анонимен

преди 5 години

Да го пазят куките на смени,че много джилязу бре !

8

Полет на делтаплан

преди 5 години

Вече и автобусите почнаха да се самозапалват, като ти остарее автобусчето и го самозапалваш и прибираш застраховката в държавата на калинките и пеперудите и златките е така.

7

мога да летя

преди 5 години

До Ха хаПредлагам, за Бг да се произвеждат автобуси със система за пътници - Катапулт.

6

Ха ха

преди 5 години

Тоя автобус има ли си стопанин ? Или и на него като се е запалил шофьора е смъкнал рег. номера и е избягал ....... хахаТука може да има та*паци дето са се загрижили за репутацията на некадърния собственик на автобуса ама ние пътниците от простолюдието обичаме като пътуваме с автобус да се возим безопасно и не искаме да се возим на тия дето се подпалват . Така че , моля съобщавайте ги тези подробности .

5

преди 5 години

firmtaaa

4

преди 5 години

koq e fermata

3

отвратен

преди 5 години

Капитализъм ....

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 1Чекай бе спец, може някой от пътниците, да не може беэ цигара а?!

1

Анонимен

преди 5 години

Представям си какво палене ще става когато температурите минат 35 градуса през лятото. Щом в този студ се палят какво остава в жегата. Имали компетентни органи на тази територия които да изискват всички собственици на автобуси да имат ремонтни работилници, които да се грижат за техническата изправност на автобусите. Да не е луд частника да плаща на технически персонал. Той гледа да прибере мангизите и експлоатация на автобусите до скапване. Сега ще прибере застраховката и ще си купи нов джип.