130

Киро

преди 5 години

Тези ОПЛ,не лекуват превърнаха се в писари на рецепти и направления

129

Анонимен

преди 5 години

Споко ние гоним Сомалия, там на 1 млн се падат по 2-3 лекари и няколко шамана. Всичко е точно.

128

лекар

преди 5 години

Няма да има лекари унас.Управляващи и медии дружно впрегнаха усилия и много години очерняха съсловието ни.Ако някой се лъже,че младите хора ще се навият да следват медицина и да работят в нас много се лъжете.И по добре-професия която не ти дава нормални доходи и живот не си заслужава усилията.Никой млад човек не бих посъветвал да става лекар,като знам каква мизерия го очаква.

127

Анонимен

преди 5 години

ЗАКРИВАЙТЕ ТАЯ "ДЪРЖАВА"

126

Башка Луд

преди 5 години

Няма страшно, в "БГ мама" има рецепти за всичко! Ако там няма, магове и врачки бол, кеф ти по ТВ, кеф ти на живо!За к'во са ни лекари, нали ваксините са вредни и докторите са убийци?Важното е да има билетчета за лотарията и Ферхунде по телевизора, другото е измама!

125

Анонимен

преди 5 години

е защо за здравето на 7млн, нали по официални данни бяхме под 5млн вече останали... откъде додйоха останалите

124

Я па я..!

преди 5 години

Не бойте се. Идват светли бъднини.Корнелия напъва яко.Ще ни управи екстра.Така де !

123

Така е ...

преди 5 години

До Анонимен 122 В Англия личните лекари сигурно лекуват , не знам , а при нас са диспечери. Разпределят при специалисти.Какво апаратура имат в кабинетите? Едни слушалки , кардиограф и компютър.

122

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 113 Ами то във всички сфери на обществено икономическия живот ще бъде така. Работните места все повече намаляват.Явно трябва да се помисли за някаква нова система , която да разпределя благата по друг начин.Нещо като при Скандинавските страни , но не по К.Маркс.

121

Ти да видиш..

преди 5 години

Приятно се изненадах. От 7 милиона сме станали 7 300 000.

120

Waffen SS

преди 5 години

До Саталинка////"" Казвах ви аз-само спешното приемане на 1 милион лекари ,програмисти и др.високообразовани надарени млади мъже от Афганистан,Сомалия"".Да ама те не искат да останат в тази "просперираща",демократична, неолиберална,европейска страна,която изключително много прилича на собствените им държави,от които те са избягали.То и местното население намаля с 2 милиона по време на безкрайния-демократичен преход,по същите причини

119

Az

преди 5 години

Те и хората намаляват, че дори и грамотните журналисти :) Кво им е на лекарите че намаляват

118

Анонимен

преди 5 години

В Англия за преглед при личен лекар се чака поне две седмици след записванеЛичният лекар рядко изпраща при специалист.Който е бил там - знае.

117

Анонимен

преди 5 години

МИ ТО И НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯВА ДОСТА БЪРЗО, ТАКА ЧЕ НЕЩАТА НЕ СА ТОЛКОВА ТРАГИЧНИ.

116

Ала_Бала

преди 5 години

Питайте Цветанов!

115

Анонимен

преди 5 години

До МартисанМи щото я освободиха ,,бансата ,,на ТЕЛкаджиите . Пак сичката пара, в сФирката . Пак ще плащаме

114

Анонимен

преди 5 години

Пазарът ще лекува след като това искаме вече 30 години след 1989 г. Като няма лекари, заплатите им ще скочат и ще скочи и броя на лекарите. Като са много, заплатите ще паднат и лекарите ще намалеят.

113

ЗАПЛАТИ

преди 5 години

Държавни болници:ЧИСТИ ПАРИЛекар ......1200- 1500Сестра......650-850-Лаборант..450-650Частни болници -много работа ,малко отпуски,осигуряване на мин.заплата -другото на ръка: ЧИСТИ ПАРИ-Лекар 1600....1900.....специалистите-ПРОЦЕНТ ОТ ЗАПЛАТЕНОТО ОТ ПАЦИЕНТА-Сестра ..800....1100-Лаборант 800...1100На това почива всичко

112

Анонимен

преди 5 години

На свободно падане сме оставени. Ще търсим бялата лястовица.

111

Анонимен

преди 5 години

Такива новини не казват нищо ново. Смисълът им е единствено повишаване на стреса за останалото население. Какво искате да ни внушите, може би да се махнем по бързо ли???Напишете че затова са виновни политици и олигарси, които освен че са некадърници създадени на наш гръб, нямат интерес, а и знания да направят каквото и да е полезно за населението. Не казвам народ , защото такъв след соца вече няма.