17

KOKO

преди 5 години

DA E ZIVA I ZDRAVA ZENATA OSHTE MNOGO DALGI GODINI.

16

СПОКО

преди 5 години

С тази отпадъчна храна, с която ви хранят в германските вериги няма да стигнете нейната възраст.

15

Анонимен

преди 5 години

Жива и здрава да е още поне 102 години. Рядкост са вече в България тези отрудени, корави хора на тези години.

14

НЕбългарин

преди 5 години

Държавата тотално е абдикирала от тези хора. Само в Кърджали един отец опитва да ги върне към Христовата вяра, да се върнат към корените си. Иначе за всички те са ненужни-О не мерси! Знаем ги ние вашите отци от Христовата вяра, които постоянно се прочуват с оргиите си! Даже скоро прочетох, че най-големия архив от детско порно е бил открит във Ватикана където карали непълнолетни деца да мастурбират пред тия отци и после правили секс с момчетата!

13

Анонимен

преди 5 години

Държавата тотално е абдикирала от тези хора. Само в Кърджали един отец опитва да ги върне към Христовата вяра, да се върнат към корените си. Иначе за всички те са ненужни.

12

Турчин

преди 5 години

Ами аз само като я видях и разбрах каква е. Какви са тези българи дето не си познават кръвта?Къде сте тръгнали въобще? Вие не можете още да си връзвате обувките, тръгнали да се правят на велики. Какви Българи сте вие? Менте българи.Българи е имало преди 1944 г. сега сте едни охлюви дето за нищо не ставате. И само името "българи" ви е останало, да има с какво да се перчите.

11

Хората

преди 5 години

Моля разните *** да престанат да си упражняват закърнелия акъл на гърба на 102 годишна жена и да вървят да се ерят и перят на някой по-млад. Щом толкоз ви е важно, в това село живеят само българи - мюсюлмани и християни. И баба Фатма Чаушева е българомохамеданка с роден език български. То изобщо уважението ни към старите хора не трябва да зависи от етноса, ама понеже спорите кой какъв е.Да е жива и здрава!

10

Турчин

преди 5 години

Съвременните българи са едни от най-тъпите същества, които познавам в Света.Един турчин като я види тази и веднага ще ви каже, че тази не е туркиня. Българо-мохамеданка е.А вие се чудете още.

9

До 9

преди 5 години

Може би искат да намекнат, че жената все още е със всичкия си на тези години !

8

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава баба Фатма. Много здраве и радост за цялото й голямо семейство.

7

Анонимен

преди 5 години

Яшшша ве майко още толкоз

6

Jiv72

преди 5 години

Да е жива и здрава !

5

шматка

преди 5 години

До 3Като изключим вредните навици какъв здравословен живот е водила женицата.От тъмно до тъмно е работила на полето.През първата половина(между войните) на живота си не си е дояждала а последните 30 е яла същите г.овна като нас.Яла е плодове и зеленчуци само лято и есен.На това ли му казват здпавословен живот.

4

Анонимен

преди 5 години

Коя е вярата?

3

Анонимен

преди 5 години

Гените са заредената пушка. Обаче с начина си на живот дърпаш спусъка. Мой познат оздравя напълно от рак само с правилно хранене и спортуване.

2

шматка

преди 5 години

Спрете с тези глупости за храна и здравословен живот.Всичко е закодирано в гените.Ако направят едно изследване на родословното и дърво ще излезе наяве че тя има доста дълголетни предци.

1

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава бабата