475

Анонимен

преди 5 години

У М Е Н Е.бойко мааа потури а ски Цецко кво костумче лепи. Приказките за Вършец са за агент под прикритие. Цецо работи за БКПе

474

ognyanz

преди 5 години

А цените и данъците с колко процента нагоре?

473

Анонимен

преди 5 години

какво одухотворено лице с грижа към хората,каква благост и човечност,точно така трябва да изглежда един водещ политик-смирен отворен към електората,готов да помогне.

472

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези проценти,увеличете парите на най-бедните или болни,самотни хора! Минималната пенсия е 160 лева,как се оцелява с 160 лева?И когато увеличите с проценти,с колко % ще се увеличат 160 лева?????Процентното увеличение е в полза на тези,които взимат много пари,а не на тези,които взимат малко пари!С увеличаването в проценти се дават повече пари,но не на нуждаещите се,а на тези, които имат високи пенсии и заплати.Математика не сте ли учили в училище?

471

Анонимен

преди 5 години

Само че Цецо не е уточнил дали вдигането на доходите с 10% ще е еднократно или трайно. В смисъл догодина са и евроизборите, един глас струва 50лв. или точно 10% от минималната работна заплата.

470

Анонимен

преди 5 години

Искам да ям месо сега не утре или догодина.

469

Анонимен

преди 5 години

Стабилна, колкото паветата на Графа.Има куп проблеми в образователната сфера, в медицинската, в интеграцията на 0рките и нищо не са пипнали там. Да не говорим за корупция и статистики на така любимия ЕС.

468

Анонимен

преди 5 години

Докажете,че правите нещо за хората в тази държава,качете минималните пенсии в тази държава,намалете цените на монополите,тока,водата,дайте път на дребни и малки фирми в селското стопанство,за да се хване за нещо човек и ви повярва!Хората в България не са мърчеливи,но има кражби и няма сигурност по селата.Във Франция вече си вкараха закон,че селскостопанската продукция трябва да е призведена на не повече от 100 километра от населеното място в което се продава.Направете нещо,за да ви повярва на

467

Анонимен

преди 5 години

Сетиха се..10%.......20%....идват избори.Кажете за съкращенията малко повече да чуем......

466

.............

преди 5 години

Никой нищо не може да занесе на оня свят.Защо е тази убийствена алчност?!

465

Анонимен

преди 5 години

Ще повярвам че държавата се оправя ,когато вида ББ и ЦЦ с доживотни присъди за държавна измяна!Тези предизборни проценти ги слушам вече 10 години.Не вярвам да има и един нормален човек ,който би се вързал на поредните лъжи на ЦЦ.А ЦЦ има сериозни ментални проблеми още от детството си.Обидно са всички нас е ,че този индивид със забавено умствено развитие, постоянно ни натрапва отвратителната си физиономия и вече 10 години фъфли някакви глупави клишета.

464

цени

преди 5 години

От 1 януари 2019 се вдигнаха цените на: газ, ток, вода, пътен данък, данък сгради на основно жилище, гражданска отговорност. Така ,че ни очаква ново СТАБИЛНО вдигане на цените на изброените и през следващата година.

463

Анонимен

преди 5 години

Догодина вече няма да сте на власт,така че,каквото и да обещаеш няма да ти се вържем.

462

Анонимен

преди 5 години

Ей,ц..вул,я виж в Румъния с колко вдигнаха заплати и пенсии и после обещавай трохички на хората.

461

Анонимен

преди 5 години

Щом Цецо ги организира,а Мишо Константинов брои гласовете,считайте колко ще са честни.

460

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

До Анонимен" Този от помощното школо няма срам . Но нали сме си овчедушни ...." Овчедушни не ами в сбирщина от скотове се превърна българската нация. П.П.Тази сутрин проф. Константинов, по BTV каза: Власт се сменя по два начина: С избори или с калашници!А както всички вече се убедихме, какъв мошеник е тоя, как ЛИЧНО разнася урните с бюлетините .....Искаме честни избори. Ц!Цецо казва ГЕРБ ще спечелят. Явно мушенгията е подготвена. Значи, ПАК изборите няма да са честни.ЯВНО вариант 2 остава

459

Анонимен

преди 5 години

Този от помощното школо няма срам . Но нали сме си овчедушни, заслужаваме си съдбата.

458

Анонимен

преди 5 години

Ako shte 100% ga digne nyama se vrishtam

457

Догматик

преди 5 години

Това го слушам от времето на бай Тошо . Вдигнат ли заплатите на милиционерите значи ще вдигат сиренето и салама.

456

Анонимен

преди 5 години

А нещо да кажеш за цените,а Цецо?