7

Анонимен

преди 5 години

Зизу!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя Абрамович отначало го разбирам да инвестира в Челси, понеже му беше хоби, но не му ли омръзна да блъска милиони в тоя клуб от 15 години и накрая само една спечелена ШЛ.

5

Гледна точка

преди 5 години

Това е професия и се практикува срещу заплащане, а не само за кеф на феновете!Ти да си видял някъде да споменавам думата "фенове"?? Не мога да правя никакво сравнение между Моуриньо и Солскяер. Единият веднага след като напусна МЮ взе да "плюе" по негов адрес, а другият си остава сърцето на Олд Трафорд!

4

до гледна точка

преди 5 години

Значи полицай от Първо районно в Пето районно може, а от футболист от Левски в ЦСКА не може? Или треньор? Това е професия и се практикува срещу заплащане, а не само за кеф на феновете!

3

UFC

преди 5 години

каква селекция като 2 ГОДИНИ имат забрана, та със спестените за 2г пари може и 400милиона да му дадат за трансфер някъде през 2021

2

Анонимен

преди 5 години

Ето защо все повече уважавам Атлетико Мадрид .

1

Гледна точка

преди 5 години

Тези треньори вече нямат морални ценности. Как Зенедин Зидан от Реал Мадрид ще отиде в Челси. Същото направи и Мауриньо. А пък въобще не ми се говори, че Клоп от Борусия Дортмунд стана треньор на Ливърпул??И в нашето първенство имаме подобни случаи Любко Петрович - Левски и ЦСКА, Сержио Буш също???