62

ахахахахахааааа

преди 5 години

Не страшно да се ликвидира някаква дюня или бетонира цялото черноморие.По страшно е когато Греъм изяде една крастава жаба в Рила.Виж тогава става апокалипсис с природата....

61

Присмехулник

преди 5 години

"Дюната на "Смокиня" - унищожена. Безвъзвратно! "от безкрайната алчност на безмозъчните ***. но трябва да си признаем, че Природата сама си е виновна, създавайки такива гнусни ***...но не! не е ли обкръжението, което възпитава в асоциално поведение тези психопати. и медиите ви са в кюпа, крадци на данъци!

60

Морски

преди 5 години

Преигравате вече с тия дюни. Една купчина морски пясък. Никъкъв проблем булдозера да я направи наново. Явно пречи на някой щом не искат.

59

Геар Брилс

преди 5 години

Абе важното е да обръснем Беар Грилс,а тука някакви дюни,някакви глупости...абе моля ви се

58

Цървул

преди 5 години

Ето това е трагедията,а не че Беър Грилс си е къпал *** в рилско езеро и изял крастава жаба,каквито като деца надувахме със сламки....

57

Не сте разбрали

преди 5 години

Преместиха я на "Графа".Стига сте ревали!

56

ss

преди 5 години

една купчина пясък с малко трева и голямото реване ! Горите се изсякоха и изнесоха и мълчите ся сте тръгнали да мрънкате .... 99% не знаете защо са защитени дюните ама барабар с мъжете и вие !

55

Анонимен

преди 5 години

*** народ - слаба държава!

54

11

преди 5 години

Докато управлява ГЕРБ безброй гадости се вършат от техни хора

53

Цецо

преди 5 години

Ангелкова, нали всичко щеше да се възстанови ?

52

баба

преди 5 години

И моята смокиня унищожиха безвъзвратно сега кой ще ми плати.

51

821139

преди 5 години

Щ за ред има в държаата ни, щом като не може да се установи собсвеността на караваните? този нончев сега да наеме багер и по обратния на тракторите пъът да събере разораното. След това да му посочат какви са били растителните видове врху дюната и той да я засади. Алабализмите с даминистративни наказания да си ги изпълнят, щом като има разпоредба, но този разоряващ орач да събере дюната и да я засади отново. Уволнение за служителите, които не могат да намерят собствениците на караваните и кмета.

50

Анонимен

преди 5 години

Не знаели на кого са караваните ? - ха ха хи Ми изтегляте ги на Платен паркинг и като дойдат да си ги приберат и платят глобите ще знаете ! ама ви е страх ,щото са на наши хора .На овцето за 5 мин дигате колата

49

Анонимен

преди 5 години

строят се бетонни джунгли върху плажовете, а в тях дори и виетнамците и молдовците не искат да работят. вдига се вой до небесата за 5 палатки, а никой не говори за тоновете фекалии, изсипвани директно в морето без пречиствателна станция от оядените мутри шопа*ри и криминалните им пари от офшорки. иначе оправихме жабите на рилските езера :)

48

Анонимен

преди 5 години

дюните ясно, ама мен нещо друго ме вълнува. на юг от варна има един голям прекрасен плаж, наречен паша дере, който беше планиран за газова станция за нескопосания южен поток. проектът пропадна, но защо се мълчи, че 36 дка!!! от плажа остана в собственост на руския консорциум и точно заради този пишман проект тихомълком промениха статута на еко местността и разрешиха строителство?

47

Анонимен

преди 5 години

Всъщност човешката душа не се побира в политическа рамка, тя сама си избира...

46

Анонимен

преди 5 години

Така унищожиха и дюните в Созопол.

45

Барселона

преди 5 години

Да се притесниш от това увеличение на глобите...Затвор...Някой за тази работа ще му плати 30000 и повече хиляди...ако не му е платил вече...Те това е БГ...корупция от горе до долу...

44

Беар Грил

преди 5 години

Хайде.... пишете ми и тия дюни към жабата в сметката с глобата и да се свършва вече . П.С. Баааахти лакомите пеликани . Впрочем къде са пеликаните от Езерото Сребърна край Силистра ? Някой виждал ли ги е напоследък ? Хахахаха.

43

Анонимен

преди 5 години

Ooo, tam li si utilizirate veche nekachestvenite i nezakonni bg orajia?!