19

Реплика

преди 5 години

До Анонимен 12Няма нищо такова. Военните са си с Мадуро и са разположили своите части по всички гранични зони на страната. Така че провокациите няма да минат.

18

ПЕНКО

преди 5 години

" ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ " НЕ Е РАЗДАВАН КОКАИН НА УЧСТВАЩИТЕ В ПРОВОКОЦИЯТА !!!

17

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Ха,ха. Колумбия е най наркотизираната мафиотска държава в света. Точно пък тя да поучава съседа си...май забравиха за Ескобар който колапс и бесеше. Ужас. Всеки народ сам си решава как да живее. У нас да не е много хубаво !?

16

Г.Драганов

преди 5 години

Отвратително подбуждане на гражданска война в неудобните страни също като в Украйна. Очаквайте нещастни жертви на подлите САЩ. Май няма да получи нобеловата Доналд

15

Анонимен

преди 5 години

Руснаците няма да допуснат това ла стане. Ще има голяма патаклма.

14

Creeping death

преди 5 години

На концерта на Мадуровците са се събрали едва 1000 души, половината - с чинове!А Опозицията събра 200 000!ХА ХА ХА ХА

13

до12

преди 5 години

С всеки изминал ден все нови и нови части от венецуелската армия минават на страната на законния президент Гуайдо. ..........явно ти долага лично бай Дончо

12

Анонимен

преди 5 години

Първо платените сoрoсoиди пеят и танцуват в предчувствие на обещаното разграбване на народните богатства, а после умират от куршумите на неизвестни снайперисти, които никой никога няма да търси и да преследва. Както в Куев.

11

Анонимен

преди 5 години

Според мен е време някой опозиционен лидер да се самообяви за временен президент на САЩ и да отвори границите за хуманитарни помощи за 18-те милиона американци, които според официалната статистика живеят в крайна бедност.Смятам, че щом за САЩ подобно поведение спрямо други държаву е нормално, значи няма да имат нищо против да се случи и на тяхна територия. Нали така?

10

Анонимен

преди 5 години

Още една проруска диктатура отива в историята. С всеки изминал ден все нови и нови части от венецуелската армия минават на страната на законния президент Гуайдо. При нелегитимника Мадуро остават само военните части които контролирт наркотрафика и извличат безумни печалби от него заедно с руските вагнеровци. Само че наркоканала по море вече е отрязан, остават единствено въздушния наркоканнал по който сноват руски военни бомбандировачи и руски правителствени самолети.

9

Кубинска пура

преди 5 години

Ако успеят да устоят венецуелците, ще бъдат за пример.. Дано победят империята на злото САЩ.

8

Анонимен

преди 5 години

Песни и танци от които Путин бавно и сигурно полудява.

7

Иван

преди 5 години

Страхотен цирк разиграват американските еврейски душегубки, само и само да прилапат природните залежи на Венецуела. КОфтито е че има много природно надарени ***, дето им се връзват.

6

8 поправка

преди 5 години

да влезе в Колумбия

5

Анонимен

преди 5 години

"Гуайдо, който е успял да влезе във Венецуела" Що за глупости пишете? Границата с Колумбия допреди ден е била отворена. Ежедневно около 33 000 души са отивали в Колумбия и почти всички са се връщали. Сега са я затворили и Гуайдо си е останал извън Венецуела. А до концерта се е придвижвал с тежък конвой джипове.Между другото, нашата външна министърка е казала, че ако САЩ започнат военна операция, България ще запази неутралитет. Късно, с половин уста, но призната политическа грешка.

4

Анонимен

преди 5 години

Латиносите са така и трагедии да има и веселия да има,те си танцуват и си пеят

3

Анонимен

преди 5 години

Ако е като помощта към България навремето , един кораб мухлясала царевица - по-добре да си я задържат и да не вдигат напрежението в района.

2

ИзМъдростНаНародите

преди 5 години

Пази се от краварска "помощ"!

1

Мариела

преди 5 години

Хората искат да живеят весело и леко.А конфликта други ще им го създадат. Такива които обичат войната и вече не могат без нея.