28

Факт

преди 5 години

Изразените мечти на другаря Серж за повече социализъм в Европа са от космическо естество (нищо общо с действителността ). Дори да погледнем мечтите на другаря, как да повярваш на човек,който няма и една минута изработена в "трудовата" си биография ??? Човек ,без трудови навици, говори за неща ,тотално далече от него!Ами глупост е да четеш какво е казал или писал такъв индивид.

27

бг

преди 5 години

Станишко е на заплата на юдо-масонските гадове от Брюксел.

26

Вижте го тоя,

преди 5 години

преценявайте какво е ПЕС!? На конгреса щели да сътворят манифест за нова визия на Европа!? Представяте ли си я новата визия, щом този държи за джендърска Европа?

25

Ляв

преди 5 години

Станишев и червените у лево!

24

Присмехулник

преди 5 години

"Предвижда се в кампанията за евроизборите ПЕС да заложи на две основни послания - "Време е" и "Прогресивна Европа", като основната част да е в интернет мрежата."време е... за по-големи кражби, зулуми, араламбене и уйдурми.. това е представата за "прогресивна европа" на лакеите на юдейската неолиберална, тотална диктатура. в интернет мрежата - напред с цензурата на неолиберал-надзирателите.

23

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

22

Анонимен

преди 5 години

В момента Българския парламент е НАЙ ДОБРИЯ вътре няма и един социалист ((((

21

Присмехулник

преди 5 години

другарю серрж, леви, социалисти и евродепутати са клишета напълно празни от всякакво съдържание. окей, (както се казва на украински), но на тези клишета се ловят само онези, които се ловят и на ало-измамниците, които никой не може да улови. аз съм повече от сигурен, че ако и ало -измамниците си направят самостоятелна от вашата партия, то на следващите избори ще са с едни гърди напред от вас, "левите".. от американския кибуц...

20

Присмехулник

преди 5 години

до сега от мадрид ни се изявяваше царя.. да не са го сменили с друг социалист?

19

Бай Тошо

преди 5 години

Той поне има ценз ,докато тиквата има жълт лиценз

18

Панталей Партизанина

преди 5 години

От лицето на Сергей струи мъдрост и честност. Та той не би могъл едно лукче да открадне! Сергей е бъдещият лидер на Европа!

17

Анонимен

преди 5 години

без социалисти в парламента е Много по добре

16

евреина С. Станишев

преди 5 години

До Футурологбащата на С. Станишев е бивш член на ЦК на БКП, изритан за корупция и злоупотребиС.Станишев е достоен син на баща си - крадлив като всички евреи, безнравствен и мързелив - няма нитио един ден трудов стаж в живота си, освен това се ската и от казарматажалка *** и марионетка на юдо-масонския нов световен ред - това е С. Станишев

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя да ходи на гей парада няма какво да прави в Европарламента, и изобщо да се прави на търсещ MP-та, и още по-малко леви избиратели

14

Берлин

преди 5 години

За това ви сравняват със Зимбабве и Сиера Леоне по доходи и начин на живот.

13

ДртПрч

преди 5 години

Ама от Мадрид ли ги чака СтаниШеф? Защото от тук няма да ги получи.

12

Анонимен

преди 5 години

Зачертавам бюлетината!

11

Пирински

преди 5 години

Корни,не те е срам!! С този бойкот на Парламента...лишаваш останалите 78 депутати от препитание...Не ти ли е неудобно най- малкото..ти харно имаш Техноимпекса,ама те нямат...И докога ще ми се туткаш с евролистата и не туряш другаря Станишев начело..Тук в Брюксел всички ти се чудят на акъла,питат ме " Какво става с тази злобна женица??" Отговарям им:"Сигурно дойде...климактериума и.." Какво друго да им отговоря??

10

Берлин

преди 5 години

Политик признат от Европа а не като суджука да му кзват колко е корумпиран и колко сте бедни атой да им говори колко много се грижи за миндзухарите в Бг.

9

Путин!

преди 5 години

Никакви гласове за либералните партии и подобни!Само за крайно десни и национални!!!