3

Анонимен

преди 5 години

До #3Аве тиквар, ше се задавиш от кравешки с0росоиден тор. Разрухата в страната е пълна заради тези преди Бойко и заради него, щото не арменският поп, а тоя мафиотизиран огнеборец разграбиха страната и прогониха българите за сметка на "индийското" малцинство, докато си разчистваха лични и бизнес интереси. България стана задния обор на Кравария, като дори едни албанци вече са пред нас. Благодари на Тиквочка.

2

Анонимен

преди 5 години

Промяната на фатmака РадеФ доведе до летални дози стрес, народът мизерува, страх, несигурност, нищета, криза, безпаричие, смутни времена, нападения, убийства, самоубийства, самозапалвания, грабежи, метежи, пребити, осакатени! Оставка на Румен Радев пелтека клепоух с любовница от странджанската дивашка прерия, караща е насрещното, бягаща от патрули на кат по бул България!

1

Fck

преди 5 години

Всичко в статията е точно описано. Лошото е ,че процебтът скача все повече и повече в нашата държава е пълно с хора със хронична преумора,стрес,твюревожности и депресии във всякакви форми. И за това е виновно оцеляването всеки мисли от къде да вземе пари да свърже двата края..и в един момент човек рухва. А светлината в тунела...трудно се вижда