79

Анонимен

преди 5 години

Само преди дни Цветоний чрез слугата Данил Киртака направи груб опит още сега да се осигури служебна победа! Оставен без противодействие ще ви представи какъвто резултат си е наумил! И Цечка можеше да направи президент, но както казва местния еректорат - ,,Чудна работа! На тея избори не даваха пари!?!? А на парламентарните даваха!!!??!?"

78

Анонимен

преди 5 години

Електронно и няма нужда от партийни листи и коалиции. Всеки ден по 20-30 електронни референдума.

77

Аз Съм

преди 5 години

Бих признал изборите за честни,ако всички негласували за тях се вдигнем и направим едно българско,,ИЗЛИЗАНЕ"от Европата-както Англия!

76

избирател

преди 5 години

Какво му е честното?Аз гласувам за ГЕРБ, БСП губи изборите и после обявява резултата за фалшифициран.Какво трябва да направя за да признаят изборите? Трябва ли да гласувам за БСП за да ги признаят? Защо не зачитат моя глас?

75

Ани

преди 5 години

Добро утро! Прочетох коментарите.Има работа за пишештите в нета. Тролетариите трябва да поискат осъвременяване на ставката. Тук някой предлага тлъсти суми в долари. Явно изборите са важни за Путин, а и четохме за доларизацията в Турция. Така при отстояване на трудовите си права по време на избори, торлетариите могат да превърнат Русия и Турция в сериозен инвеститор в България.

74

Студент

преди 5 години

Разбира се,че няма да са честни - БСП ще направи всичко възможно да ги фалшифицира!

73

романе

преди 5 години

Убичъме изборите . Пулитиците ш ни дадът пу 50 кинта да гласувъме

72

за изборите ще съм з

преди 5 години

ще лепя тапети в тоалетната

71

Минмашстрой

преди 5 години

А как ми се искаше да пробвам как се гласува механизирано ,машинно на машина за гласуване за европейски избори.А пък бях чел че хората можело да гласуват дистанционно от телефона си или лаптопа ,ама можело и да си провери дали му е отчетено правилно гласуването.Може някоя фантастика да съм чел или не е за България .Ама тогава

70

Анонимен

преди 5 години

Начело сЦЦ изборите ще са честни само за ББ.Държава на наглите политици.

69

123

преди 5 години

Агенции като Галъп са за да повярват хората че измама в изборите няма

68

Анонимен

преди 5 години

До JonТе турците участват и в НАТО и се разпореждат в ЕС,която и партия да изберете,пак ще има турци,герберите също пратиха турчин в НАТО да представя България.

67

Jon

преди 5 години

Как да са честни като участвуват комунисти и турци. Едните са за затвора а другите трябва въобще да нямат право да гласуват.

66

То стана ясно!?

преди 5 години

Щом не искат с машини да се гласума, работата е ясна, Цвъки пак ще действа с химикалката! Докато шайката са на власт, не чакайте честни избори!

65

До кога?

преди 5 години

Денем ГЕРБ строят, нощем БСП събаря.Докога така народе?До кога ще търпим ППО?

64

Анонимен

преди 5 години

БКП може да спечелят единствено избори, ако те са единствената партия.

63

Анонимен

преди 5 години

Тъжно е да знаеш предварително, че ще загубиш евроизборите и да почнеш да пускаш фалшиви новини! Така е, ако БКП и Радев бяха на СССР избори, със сигурност щяха да имат по-голям шанс.

62

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на обикновените хора, брутална мутро-ченгесарска мафия от *** селянчета, озовали се внезапно на върха на хранителната пирамида. Личности, които във всяка сравнително нормална държава щяха да търкат затворническите нарове.

61

Анонимен

преди 5 години

Естествен кръговрат в човешките цивилизации винаги е бил този. Десните партии правят нещо, за да е стабилна държавата, докато левите политиканстват. Накрая това политиканстване води то дам, че печелят мандат-два, унищожават всичко постигнато понеже от политиканстване само за работа не са мислили и айде пак отиваме на десни партии.

60

Анонимен

преди 5 години

За българина има само едно честно нещо на планетата и това е той самият. Всички други са измамници, тарикати, крадци и те са виновни за всяко неприятно, нежелано или вредно събитие в живота му.