22

Анонимен

преди 5 години

Няма перфектни хора, но всеки може да намери своята любов! Пожелавам ви го!

21

Анонимен

преди 5 години

Ми не прави компромиси бе пич,кой те кара. Дам определено се живее по-добре добре, по-лесно и по-спокойно.

20

Анонимен

преди 5 години

Кога идеалния - никога!Що? Защото идеални хора няма! Сам? Не е проблем! За един мъж даже е по-добре! За жена-сигурно също. Те затова са такива!За кого е проблем? За държавата, щото няма да се възпроизвеждат робите! За друг проблем няма! Даже така се живее по-лесно. Претенциите-към майките! Ангажименти - към никого, освен към деца, ако има. Егоизъм във висша форма. Те нямали нужда, нямало да правят компромис! Ми, що, аз да правя? Защо аз пък да имам нужда някоя да ме действа, мрънка и иска пари..

19

Анонимен

преди 5 години

Винаги намираме правилния човек но след време единия става динозавър.

18

Анонимен

преди 5 години

До 24Не жените, а мъжете в България държите на финансовото състояние на кандидат-булката си. Познавам поне 10 младежа поне ,които си взеха жени заради парите им. Естествено има и златотърсачки,но обикновената и скромна жена иска свестен мъж, който я уважава и цени. Аз нямам нищо против мъжа да изкарва по-малко от мен или да живее при мен, стига да е свестен и стойностен човек.

17

Наблюдател

преди 5 години

За сметка на това всяка една жена може да си купи Идеалният вибратор по свои вкус, а всеки мъж- надуваема кукла.

16

Смирен депутат

преди 5 години

Да има мангизи,да ходи по чуждо,но да остава пари в къщи.

15

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува има ли няма ли. Остана ми единствено погнуса и силен инстинкт за самосъхранение.

14

Търса4ка

преди 5 години

В Гугъл проверихте ли? Все пак след като падне банковата тайна, можете да прегледате списъка с по-тлъстите депозити, направени наскоро, в гдБоБ и данс също би трябвало да го имат.

13

Селянка

преди 5 години

Няма идеални мъже. Има минимум изисквания под които не мога да падна при подбира.А именно: 1.Да не е мързелив - да си поема неговата половина от домакинската работа.2. Да не прекалява с алкохола и храната (да не е много дебел). 3. Да е чист (се къпе и да ходи с чисти дрехи). 4. Да е възпитан - да знае как да се държи с хората.5. Да не е мачо, да не се изживява като голям мъж.6. Да не е религиозен.7. Да да НЕ слуша чалга.

12

Лоо

преди 5 години

Идеалният мъж Не пие, Не пуши, Не изневерява и Не Съществува. А Идеалната жена трябва да може да прави Мусака и Хубав секс

11

Петоъгълник

преди 5 години

Хирърпертър, можеш ли да излезеш малко от рамката, която всъщност постсващите сложиха, за да се получи .по-добре? Ако не бързаш много за работа?П.?празни хора .?празни идеали. ;)

10

Анонимен

преди 5 години

Жените търсят"лошо момче"с пари."Лошото момче"не е само буквално лош,но мъж със самочувствие,а не някой лигльо.Ако изглежда добре пък вече е идеалният.Естествено трябва да ги задоволява и сексуално.В тая връзка се ме е само,че съм женен.Пълно е с необвързани жени.

9

Фори

преди 5 години

Няма да видите вече нищо от никой, защото сте се превърнали в побъркани феминистки,които ще си изчезнете така както изчезва България.

8

XuTbP5bP

преди 5 години

Когато спрете да търсите "Идеалният".

7

Правоъгълник

преди 5 години

Вече всичко ми е на звездички с правоъгълни триъгълници, така че най-вероятно по... Коледа (стават чудеса) имайте търпение, до всяка следваща.И да не забравите да пишете в писмата си ИДЕАЛА.12345.9 пък дано стане.

6

Анонимен

преди 5 години

Жените търсят богат мъж. Но богатите мъже обикновено са алфа/лидери и не си поплюват, отстояват си своето до край и не позволяват на никой да ги командва. Затова и често златотърсачките остават разочаровани и захвърлени като паррцал. Богатия и успял мъж може да има почти всяка жена. Просто защото всички жени обичат парите.Мъжете пък търсят красива жена. Но проблема е че красивите жени са магнит за всички мъже.И в това състезание обикновено печелят алфа мъжкарите а те пък са 5% от всички.

5

Анонимен

преди 5 години

Търсим правилните и все попадаме на грешните

4

Анонимен

преди 5 години

"Идеалният" НИКОГА няма да се появи. Той просто не съществува! Същото се отнася и за "идеалната".Във всяка връзка трябва да се правят компромиси и всяка от страните да проява някаква разумна доза разбиране и търпение.Тия дето чакат идеалният партньор обикновено си остават сами.Освен това няма как да разбереш дали един човек е подходящ партьор ако не си живял със него поне няколко месеца.Затова не отказвайте и не режете предложенията. Може подходщия човек да е точно до вас.

3

златотърсачки

преди 5 години

Жените се интересуват само от парите и се хващат само с програмисти, юристи , бизнесмени. После ,ако ги питаш говорят друго..Харесвали програмисти щото били умни.Юристи щото били начетени.Бизнесмени щото били инициативни.Ама все се хващат с мъже дето печелят добре.