5

Анонимен

преди 5 години

Почти на 100% са ми познали, много интересно.Само там за любовта малко мога да поспоря, но пък може и още да не съм я открил(голямата любов), за която звезди да свалям от небето.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Не, говоря за друг. Не е удобно да се пишат имена. Ще ти кажа само, че "синчето" беше един двуметров лигльо. Разсърди се за нещо и избяга от университета, където беше удобно настанен, но остана там за кратко. Отиде на друго място, но там стана маша на един хитър и елементарен селянин. Такива синчета не разбират, че извън сянката на татковците си са кръгла нула.

3

Бубето

преди 5 години

Колега, колега, и настоящият декан не става, нали, какво ти е мнението? :))) Самовлюбен и самозабравил се егоцентрик.

2

Анонимен

преди 5 години

Колега? За кой декан на ФФ пишеш? На когото е кръстена 41-ва аудитория? :)))

1

Относно Везните

преди 5 години

От първата декада - познавах един възрастен господин, отдавна вече не е сред живите, който напълно отговаряше на даденото описание.Беше джентълмен от старата школа и много добър специалист в сферата на неговата професия, уважаван и в чужбина.Но от същата декада е и синчето на един от бившите декани на Философския факултет.Трудно е да се намери по разглезен,простоват и дребнаво - по женски - злобничък човек.На всичко отгоре и посредствен. Не е логично всички от декадата да са под един знаменател