13

слушалка

преди 5 години

Евтин, безуспешен опит за внимание на неталантливата Дара. Със същия успех девойчето можеше да направи "трибют" и с Рей Чарлз! И като свършат песните на този Дими, къде ще се"наслои" или "слее"?

12

Раша

преди 5 години

За жалост Дара е бездара! Сори.

11

БГ

преди 5 години

До Анонименхвана се с някъв негов приятел след като се разби с мотора ... много й се издразних ! не бяха минали и няколко месеца ... потрес ! никво уважение а мъжът й беше страшен пичага ....

10

Анонимен

преди 5 години

Басистът с тоя "Марцус Миллер Сигнатуре..."

9

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам как не ги е срам да пеят до полуда и с акцент идьотски кавъри на стари и изтъркани парчета, като Хит дъ роуд, Джак. Вие певци ли сте или имитатори? Ако ми се слуша Хит дъ роуд, Джак или Джони Б. Гууд или Имейджин или Хотел Калифорния, ще си ги пусна в оригинал, а не даслушам някой аматьор как се напиня.

8

Анонимен

преди 5 години

Че Екимова не е цвете е ясно, но тук някой я укорява, как можело да излиза с мъже след смъртта му е смешно. Трябва да влезе в манастир явно. А малкото е изключително надменно и злобно същество. Мисли се за голямата работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Защо сте толкова злобни,нека пее детето,а може духът на баща и да намери покой!Пейте и вие кой ви пречи,аз лично не мога.

6

Анонимен

преди 5 години

И за какво ще пее? "Фучим с моторетката кат алтав" -- най-новия хит, пocмъpтно издание.

5

бг смешки

преди 5 години

До Анонименмама ходи да се чу2ка наляво надясно с некви от "хайлафа " ...дори беше тръгнала по едно време с 1 приятел на ДИми ...ужасно проста жена с ку***рвенско поведение ...много ме хвана яд че Дими се беше оженил за нея !

4

бг

преди 5 години

познавах бащата на ДИми !супер умен и честен човек ! беше преповадател по Математика в УНСС ...един от най-добрите ! дори ме черпи с бонобони когато те се жениха ...мисля че беше 2004та някъде ...много се раадваше човека ! после настана ад ! той се отрепа с мотора а жена му почна да излзиа с некви други мъже което мн ме подразни ...възможно е да муе въртяла номера и преди да се отрепе ...чудно ми е как може такова хубаво момче да се хване с такава парцалана долна ... ама кво да правиш живот

3

Анонимен

преди 5 години

Abe vse dezata na isvedni se orejdat

2

123

преди 5 години

Жалко,че талантът не се наследява.Милото момиче не може да пее,за някой вечерен клуб горе-долу става,но за голямата сцена-НЕ. Не давайте фалшиви илюзии на детето.

1

Анонимен

преди 5 години

Смятах, че не е достатъчно модерна.............но сега смятам, че покрай името на татко , и аз ще преживявам, както го прави мама от години.