47

Анонимен

преди 5 години

Домус ТВ.

46

Ако..

преди 5 години

стане "работата", направо да си пишат молбите и да търсят друга работа тези, които не са подмазвачи и имат собствено мнение. А за БМФ кой е по-виновен не е много ясно, който го е дал, или който го е взел? Ние и украйнците сме м/у малкото държави без истински национален морски превозвач! За незнаещите до 90те, ни знаеха по цял свят, а всякакви морски специалисти ги ценяха и уважаваха. Повечето бяха кадри на БМФ. Сега е нежелана фирма и се отива от зор. Хората ги е срам, че работят там-жалко!

45

Анонимен

преди 5 години

дурдя вартят убафти риалититата, ша са събираме цяла махла панелките да гледами

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Да ти кажа, като дойдат комунистите, ще са споносрирани от него, негови приятели и ще са негови хора.

43

Анонимен

преди 5 години

Ми що да не мине? Има си човека парички, ше си я купи? Ко толкова станало ся?

42

До 41

преди 5 години

Много ги разбираш нещата. И нека позная - ти си истински свободен :) Много обичам когато някой, който не ме познава и дори не ме е виждал никога, започне да ми обяснява какъв съм и що съм. Това са предимно разни ромки, които ме пресрещат в градинките да ми гледат на ръка...а и такива като теб...което май е същото :)

41

Анонимен

преди 5 години

До Бай ПНякой си останаха...--всичките сте роби и най-вече тези, дето се считат за "госпоради"!господари бити те, а забравят или пък не си дават сметка, че най-големите роби - роби на собствените слабости, роби на самата Система, която ги кара да си въобразяват, че са "господари", а изцяло подвластни на нея, треперещи ден и нощ да я "поддържат", за да останат "господари"? и на кое сте госпоради тогава - вие роби на страха и зависимостта, вие не можете без системата ...вие сте и роби!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39И много добре ще направят!!! Но като гледам безобразията които сега се вършат, не ви ли става ясно ЗАЩО в България няма гражданско общество!!! ЗАЩОТО НИЩО ОТ НЕГА НЕ ЗАВИСИ!!! Върхушката си прави всичко каквото поиска! Но ни се пада!

39

Анонимен

преди 5 години

Като дойдат комунистите ще му вземат бизнеса споко

38

Анонимен

преди 5 години

Народе спираш да гледаш нова телевизия Нека нашите местни оператори да спрат да плащат за НОВА ТВ

37

Бай П

преди 5 години

До Бай ХНякой си останаха...

36

Бай Х

преди 5 години

По-добре да си бяхме останали роби !

35

Fenasi Kerim

преди 5 години

Всички държави си приличат. Понеже владея турски следя и тамошните медии. Там бизнесмени близки до властта си купиха големите медии наричат ги "havuz medya" което ще рече "медиите от басейна" и политиката им е подмазване към властта. Сега в България на Домуса му опростиха едни пари и с тези пари той си купи телевизия. Кого ще хвали? Тези които са на власт естествено.

34

Крали Марко

преди 5 години

Този е най нелицеприятния човек. Със супер просташки речник ,като Ицо. Ако не и по зле. Само като му чуя името ми се доповръщтва.Да пази Бог България от такива скапаняци.Алал да са му всичките пари. И те не могат да го направят човешко същество. Заради него ще спра да гледам нова.

33

Анонимен

преди 5 години

СМЪРДИ!!! От месеци не включвам НОВА и сега съвсем забравям този мазен канал!

32

до 31

преди 5 години

Ми да де, той Киро е бизнесмена на всички бизнесмени, капо ди тутти капи :)

31

Анонимен

преди 5 години

до 27По мой наблюдения в България останаха хората с професии и бизнес, а ти си нямал шанс и затова си отишъл да миеш чинии!

30

Още една

преди 5 години

Независима и обективна медия - Гел ТВ.

29

Анонимен

преди 5 години

Гледайте си простотиите по Нова...а Захари Бахаров казва: БНТ с малък бюджет ти дава пълната свобода да си излееш душата напълно свободно и без граници във времето в един филм. Затова участвам и в сериала" Денят на Бащата"Първите две серии от тази седмица ме накефиха..страхотна актьорска игра от всичките.Захари иначе си е номер едно.

28

Анонимен

преди 5 години

Крачим с бодра крачка към феодализма!