113

Анонимен

преди 5 години

До киноманНяма да можеш да си отдъхнеш, защото като тресне ракета, направо си отиваш за гниене ***.

112

Анонимен

преди 5 години

А става дума за едни $300 млрд. - скритият коз на Доналд ТръмпТИ Представяш ли си НОВИНА ОТ ВЕСТНИК ИЗВЕСТИЯ........Това вестника на ОПОЗИЦИЯТА ЛИ Е Нещо като БСП Maybe

111

Анонимен

преди 5 години

Ако се насилите да изгледате някое политическо предаване по руските телевизии, ще разберете, че това е народ от диваци к варвари, от които човек трябва да се пази като от чумави.

110

киноман

преди 5 години

Абе накрая ще стане като във филма "Сестра Агата" и ще си отдъхнем от "освободителите".

109

След всяка заплаха

преди 5 години

На ситното кремльовско наци към белите хора си го местя...Три пъти :))

108

анон

преди 5 години

този руснак вместо да пие водка и се търкаля по тротроарите тръгнал да нищи (американска) политика. глупчо. сем. буш са бита карта, неинтересуваща се от политика от едно 10-тина години. контрол над републиканците? чрез рейтеон? сериозно? комик...

107

Анонимен

преди 5 години

До XA-XA-XA !Събудих се.Студено,няма какво да ям тая сутрин.Тока спрян.Ужасна работа.Свиквай, и по-зле ще става при вас в Русия.

106

Анонимен

преди 5 години

До ostapОТКЪДЕ АДЖЕБА РАЗБРА ЧЕ РУСИЯ Е ОСТАНАЛА БЕЗ МЕТЕО СПЪТНИЦИ И " ГЛОНАС" НЕ РАБОТИ КАТО В МОМЕНТА ПЪТУВАМ ЗА ВОРОНЕЖ И GPS СИ РАБОТИ НА "ГЛОНАС".Разбрах понеже сега пътувам за Орск и ГЛОНАСС не работи.

105

Додо

преди 5 години

Доста смислена публикация, за разлика от памфлетите, копи-пействани от Дойче Веле!

104

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Какво са 300 млрд. погледнато в космически мащаб!

103

Анонимен

преди 5 години

краеведи и цивилизованост,две противоположности.Земята им е пропита с кръв от ,престъпления

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Добре че са краварите та да цивилизоват поне малко руските диваци, иначе сега щеше да чукаш камъни на някой велик строеж в Сибир.

101

Анонимен

преди 5 години

краварите да се скрият,и да престанат с простотиите си,светът ги разбра що за стока са

100

Анонимен

преди 5 години

По-глyпав анализ не бях чел. Но всъщност какво да очекваш от руски аналазатор, каквато им държавата такива им и анализаторите.

99

ostap

преди 5 години

До Тодор Миналата седмица РФ остана без метеорологични спътници , вчера ГЛОСНАСа престана да работи по цял свят .ОТКЪДЕ АДЖЕБА РАЗБРА ЧЕ РУСИЯ Е ОСТАНАЛА БЕЗ МЕТЕО СПЪТНИЦИ И " ГЛОНАС" НЕ РАБОТИ КАТО В МОМЕНТА ПЪТУВАМ ЗА ВОРОНЕЖ И GPS СИ РАБОТИ НА "ГЛОНАС".

98

Анонимен

преди 5 години

Интересни мисли на Кирил Коктиш, които в никакъв случай не бива да се отхвърлят с лека ръка. Много вода ще изтече до края на 2020 г. Много неща ще се окажат коренно различни от днес. През 2020 г. военните суперсили положително няма да са само две, както преди 30 г.

97

Я па ти..

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! 96 Ех мечти , мечти !

96

Анонимен

преди 5 години

Никога никоя европейска държава не си е мръднала пръста за нашата независимост!Напротив,Просия е започнала войната с Псманската империя с разрешението и по поръчка на Великите сили. Просия тържествено дава обещание да не краде за себе си новоосвободените земи. Просия се опитва да ОТКРАДНЕ за себе си новоосвободените земи. Великите сили и заповядват да освободи България. Просия покорно се съгласява и подписва унизителният за нея, но справедлив Берлински договор.

95

Тодор

преди 5 години

Боже , Боже ..Миналата седмица РФ остана без метеорологични спътници , вчера ГЛОСНАСа престана да работи по цял свят .Как мисли Вофата да си прицелва балистичните ракети ? На око ли ? 😂😂😂

94

антиджендар

преди 5 години

До 100 АнонименЕеей ! Рано днес в понеделник си се дрогирпал бе другарю Гендар Сороски !