24

Анонимен

преди 5 години

"В писмото се посочва, че инструментът SELFIE помага на училищата да внедрят дигиталните технологии в процесите на преподаване, учене и оценяване..."Изглежда съм доста изостанал, понеже никак не мога да разбера какво общо има "самоопределянето на пола" с дигиталните технологии в процеса на преподаване и т.н.?Освен това щом тази анкета не е задължителна (така отговорили от ЕК) защо изобщо се прави? Просто да са я пуснали в кошчето и ОК!Или отново "както каже началника от Брюксел!"?

23

Анонимен

преди 5 години

О, ще се молиим да ни позволят как да анкетираме децата си ли вече? Срам и позор, наведени послушници! България е суверенна държава и следва сама са решава дали ще произвежда хора или гейчовци!

22

до 23

преди 5 години

Не, защото не забравяйте лично Сатаната поръчва строежа на Вавилонската Кула, Сградата на Евро-Парламента е поръчана на архитектите "да бъде Модерно Копие на Вавилонската Кула". Политиците в Еврейският Съюз се менят, но те са Куклите, зад Сцената Кукловодите не се менят - те са едни и същи Еврейски кланове, а както пише и в Библията - Синагогата е Храмът на Сатаната, където Юдейте кадят на Сатаната!!

21

Пешо Пешев

преди 5 години

До християнин Не ЕС е най вредното, вредни в него за тези като Юнкер, Меркел, Макрон и цялата ***.далска сбирщина от ЕНП, десните *** и свалячи дето го управляват!

20

Анонимен

преди 5 години

некадърници на власт в действие епизод пореден на българската драма.За съжаление не на филм на живо и пряко засягащо всеки от нас.

19

християнин

преди 5 години

Еврейският Съюз е най-вредното нещо случило се на Европа, те искат да Ви погубят като Ви направят служители на Сатаната, безполови като Бафомет! Анатема, спирам детето си от училище - това вече е вредно, това е промиване на мозъка на непорочни още деца!!

18

Анонимен

преди 5 години

До Хюго БосНе мина през главния вход, та се пробват през прозореца.--мина ... през нпк !

17

Анонимен

преди 5 години

С Кастрева, която позволи джендърската анкета на нпо- та в училищата преди месеци, още си седи шеф на Инспектората, а трябваше да бъде изгонена, че допусна незаконна анкета. Химера е че някой ще подаде оставка-измъкват се с ЕС

16

Анонимен

преди 5 години

До 15За чии нужди е толкова важна анкетата?--за нуждите на "царицата майка" и търтеите, които я еват са необходими безропотни, безгласни работливи пчелички - био роботчета, които без Его, без Самосъзнание , без самоидентификация , "с гърдите си" ше бранят Системата на Консумативизма и Лихвата, докато удрят чело у земята пред "царицата" и търтеите и за разплод

15

Хюго Бос

преди 5 години

Първо някой да обясни на герберските чиновници- йесмени, че анкетата не е задължителна и не миже да спускат всяка болшевишка идиотия от Брюксел. Второ, герберските чиновници не разбират, че няма връзка между дигитализация и пол и това е скрит начин на джендърските *** да си прокарат конвенцията. Не мина през главния вход, та се пробват през прозореца. Хора, вижте какви хира решават бъдещето на децата ни. Нямам думи!

14

Анонимен

преди 5 години

До 13да попитам : т.н. държава, като "собственик" на децата ли се изживява ? кой и дава това "право"?второ: като посяга на децата, лишавайки ги от родител, защо си мисли, че после тия деца много, ама много ше я заобичат тая "държава", която ги е лишила от майчина ласка и от бащин разум? аз не съм никак убеден в това! "държавата" е тръгнала и се движи по острието на бръснача!трето: ученето на език или ти се отдава изначално или просто не ти се отдава, но считам, че език "не се учи"

13

Анонимен

преди 5 години

За чии нужди е толкова важна анкетата?Защо Мон я допуска в училище?Никой не може да задължи някой да участва в допитване по принцип.Защо не са уведомени родителите и искано тяхното съгласие?Какво общо имат цифровите умения с пола?Тези въпроси да бяха си задали от мон преди да наредят анкетиране.Или не са толкова умни или умишлено се правят на *** и искат скандал в обществото.Некадърност и наглост.

12

мери

преди 5 години

В природата има 2 пола и те са женски и мъжкидругото което природата е допуснала е хeрмафродити Това са половете в природата - хора животни растения а другото е сексуално заболяване и който иска да се лекува който иска да се оперира, но пола си да смени със съдебни процеси ако са разрешени . Всяко друго е простотия и пак някаакви извратени политици налагат процеси срещу природата

11

Анонимен

преди 5 години

МОН и този министър са глупави папагали. Въобще Борисов-3 продължава с унищожението на образованието. Преписват разни стратегии и директиви създадени в другия край на света. Ако не знаете, социалните вече тръгнаха по домовете да вземат деца заради натрупани отсъствия. Как да спреш дете да не боледува. А в училище английският се преподава на ниво B2 още в 4-ти клас. И при това от хора хванати от улицата, поради липса на учители с педагогическо образование по английски. Умопомрачително.

10

Анонимен

преди 5 години

пожелавам на този, т.н. "просветен министър" - всичките му деца да се възползват от анкетата, задрасквайки квадратчето "друго", за да може после да си скубе косите, че след него - НИЩО няма да остане !Амин !

9

Искаме

преди 5 години

Оставката на този, който е допуснал анкетата до училищата. Единственото което искат е да си запазят лапачката, а децата са последната им грижа.

8

Анонимен

преди 5 години

Как ще правиш анкета,която противоречи на Конституцията ни!? ПИТАМ?

7

Мислеща

преди 5 години

От коментарите по тв предаванията разбрах, че много от т.н. компетентни лиза не правят разлика между сексуална ориентация и полова идентичност, свързваха въпроса с хомосексуалността. Тук става въпрос не дали си хомо~, хетеро~ или би сексуален, а да се идентифицираш с някой от двата пола. Явно от ЕК смятат, че има по-вече от два и това е проблема. След като не успяха да наложат ИК пряко, сега пробват чрез стратегията за детето и МОН. Браво на хората, че реагират и се борят за нормалността!

6

Анонимен

преди 5 години

И в МОН като политиците.Не могат да не се овъргалят в калта и фекалийте.

5

Анонимен

преди 5 години

деца, хубаво вижте тоя льохман на снимката, хубаво я вижте тая безгласна буква , хубаво я вижте и запомнете - тя мома ше ви прекара на другия бряг !