43

Анонимен

преди 5 години

Затова не си я купувам.

42

Анонимен

преди 5 години

След 10-ина дни е критичен ден за бъдещето на тесла.Имали падеж на огромен заем. А пари уж нямало.Нито съм против, нито съм за. Просто ми е интересно как ще се развият нещата.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен39Е то по твоята логика що не си купиш няколко ферарита и няколко ролс-ройса.Човек се простира според чергата си.Предполагам имаш доста познати и роднини извън България. Колко от тях карат тесла?Тесла е скъпа кола навсякъде по Света.Освен в Норвегия, където е освободена от данъци. които пък данъци са адски високи за бензиновите/нафтовите коли.

40

Анонимен

преди 5 години

До 41Чакай сега модерно е да се мрази Тесла и Илон. Не им говори такива работи.

39

до 43

преди 5 години

Въпреки всичко Тесла разполага със всевъзможни сензори ,за да се управлява сама.Незаконно е не защото автомобила не може да се справи сам( регистрирани катастрофи заради това няма) а защото са такива действащите закони за движение по пътищата.Няма написан закон за коли които се управляват сами!

38

Анонимен

преди 5 години

За парите които се предлага този модел, честно казано много се замислям дали да не си купя проблема е, че реалноста ме застига и се сещам, че се намирам в България...

37

Анонимен

преди 5 години

До АнгелГлобата е за това, че авотпилота на Тесла не е напревн да се ползва по този начин. Тесла го казаха няколко пъти, но хората са *** на всякъде.

36

Ангел

преди 5 години

От скоро в Щатите а и не само там нашумяха доста странни глоби за водачите Тесла.Немислими глоби при водачите на други марки автомобили.Водач спи докато Теслата му се управлява сама.По фрапантен случай-водача на превозното средство се возил отзад ,докато мястото на водача е празно.Колата има такива способности ,че никоя друга марка не може да и стъпи в това отношение на малкия и пръст!

35

Анонимен

преди 5 години

Едно само не мога да разбера защо винаги се плюе по хората, които се опитват да правят нещо ново :) Какво толкова ви пречи, че някой е решил да прави елетрички или нови ракети и тн? Как точно ви бърка вас и с какво сте по-добри, че толкова бързате да ги плюете? :) Или тази плюнка ще е единственото което ще излезе от вас защото просто друго не можете?

34

Анонимен

преди 5 години

Трябва да са големи смелчаги тези дето си купуват теслата. Сигурно са забравили как на една тесла и гръмна батерията и собственика и изгоря жив в нея. Ще трябва още някоя да гръмне че да се усетят че това чудо е бомба с закъснител.

33

пена

преди 5 години

Явно медийната кампания срещу Тесла продължава. *** на тях май не им пука много, скъсват се да продават коли....

32

Анонимен

преди 5 години

До 36Човек личи си колко разбираш от коли :)

31

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно, че идеята е да се плюе по Тесла и Илон защото много големи компания бяха хванати неподготвени и изпаднаха в ужас и почнаха да правят електрички в бързината.

30

Анонимен

преди 5 години

Consumer Reports !!!!!!

29

putin

преди 5 години

Поредната статия комунистическа евтина руска пропаганда , а профаните дето даже дори и не са виждали Тесла да ни спестят некомпетентното си мнение

28

Анонимен

преди 5 години

Вярва ли някой че американец може да прави кола

27

Север

преди 5 години

Задръстване, Копенхаген, 20 км за час и половина, 30 градуса. Всички коли с включени климатици . 2 Тесли, отворени прозорци и се радват на летния ден и чист въздух. Лично видяно миналото лято☺

26

Анонимен

преди 5 години

По добре от бензина двигател нищо не са измислили никаква Тесла не стои близко до Ланд Крузер-200 особенно в студеното време свьрши батерията и умря

25

Анонимен

преди 5 години

До до 24Въй пич, сериозно и ти си заразен от тея SJW глупости, дето ти обесняват, как всички била различни, никой не бил акто другия, с малката разлиак, че ако живееш някъде 15 години, ще си мног наясно с какви хора живееш, освен ако не си кон с капаци или някой богаташ, който не е виждал опашка на касата, защото никога не му се е налагало, да пазарува в магазин.

24

Милица

преди 5 години

В София има електрически автобуси 309,и си вървят много добре...