201

Анонимен

преди 5 години

До до 188Да 2000 лева дългове ...

200

Анонимен

преди 5 години

До Младеж С 5 лева в джоба върви, ако нямаш грам задължения, мама те храни, тате ти давац цигарки, а приятелката ти е още в училище и си търси някой, с който да прави необвързващ секс... Ама това не работи за всички ...

199

до 188

преди 5 години

Баща ти е имал бизнес, вървящ, невървящ,ама пак нещо си наследил.А аз какво да кажа като нямам баща?

198

Анонимен

преди 5 години

До до 188Да, и защо да не сподели човека, за успехите си. Ако някой каже, колко е нещстен - всички го харесвате. Ако някой каже, какъв провал му бил живота, защото политика и незнам си какво - пак е любимец. Ама ако човек акже - "аз съм добре, аз успях", няма едно браво, ами само плюене ... И после, защо било пълно с нещастия ... Ами вие не оставяте човека, да се порадва на нищо, защото не понасяте идеята, че има хора, които са по-добре и по-добри от вас!!!

197

Анонимен

преди 5 години

"Какво значи успял и неуспял ? - парите по никакъв начин не правят един човек успял. И бедният може да е щастлив когато прави това което иска и му доставя удоволствие. "На коя планета живееш? Как се прави това, кеото искаш, когато знаеш, че имаш 9 лева до края на седмицата за храна, защото едвам си палтил сметките и се молиш, дане ти се скъсат обувките, че вече трети път ги лепиш? Тея приказки минават пред малките деца, ама реалността е различна.

196

Анонимен

преди 5 години

Когато човек има пари има и много приятели ! - а когато няма пари няма нито един приятел.Значи имаш приятели защото се надяват на някаква изгода или услуга ! - и затова нямам приятели , просто ги пратих на майната си и ми е много добре.Никой не ме занимава с проблемите си !

195

Анонимен

преди 5 години

До 184Не, ама се случва, да налетя на някой намусен, дето не знае, как да се държи на обществено място и много разтройващо ...

194

Анонимен

преди 5 години

"Имаме собствени домове, за разлика от западноевропейците, имаме красива природа на половин час с автомобил където и в страната да се намираме."Така ли? И откъде о имаш тоя дом, ако смея да попитам? Мама и тати? А който не са му дали мам и тати, какво прави? А това с природата изкърти всички мивки в панелката ...

193

питам

преди 5 години

4% щастливци от 4-ти километър ли са попълвали анкетата? След като са взели доста голяма доза медикаменти????

192

до 188

преди 5 години

Ти просто искаш да се изфукаш и нарочно си написал,че вземаш 5-цифрена заплата.

191

до 188 щастие ли?

преди 5 години

Като дете помня само скандали и насилие в семейството си. И аз работех да си платя университета, защото в София нямам жилище.Помня само тормоз унижение и подигравки от учители,професори( защото само аз работех докато завърша) и колеги.На работа също ме тормозят.Винаги идвам на време и си работя съвестно.На никой лоошо не съм сторил.Но хората ги мразя и вътрешно проклинам тия дето са ме унижавали един ден да страдат повече от мен, не само те, но и копелетата,които някои си родиха.*** държава!

190

Нация ли ????

преди 5 години

Нация престанахме да бъдем преди малко повече от 70 години,от тогава имаме само население,чиято единствена цел в живота е материялния успех и голямото плюскане.

189

цели 4 %???

преди 5 години

Цели 4% щастливи??? Преброили са Бойко и Цецо по два пъти. Иначе щяхме да сме 2% щастлива нация.

188

до 194

преди 5 години

Като пари не ти стигат за храна, не можеш да си платиш сметките на топлофикация, направо ,, пращиш" от щастие. Човек,за да е доволен, трябва да има достатъчно пари за храна и елементарни нужди. За да е щастлив трябва да има някой,който да го обича и той да обича,както и да бъде уважаван. Само че когато човек е беден, останалите дори не го искат за приятел,камо ли да го уважават. Така че богатството и щастието са свързани. С пари не може да си купиш само здраве,живот и истинска любов.

187

бг 2

преди 5 години

българина е неспасяма работа !

186

бг

преди 5 години

българина е *** всезнайко ...от всичко му разбира главата !

185

Анонимен

преди 5 години

Българина винаги си е бил най-голямото доказателство за Българина че щастието е в по-голямата си степен резултат от това как си нагласяш възприятията. И дали се оставяш на базови емоции като алчност, желание за секс, да откраднеш и т,н на които тук хората се оставят Иначе всички си е по-трудно в България от парите до щастието, защото много малко хора подреждат себе си и съответно държавата така че трябва да работиш за 200 човека.

184

Анонимен

преди 5 години

Какво значи успял и неуспял ? - парите по никакъв начин не правят един човек успял.И бедният може да е щастлив когато прави това което иска и му доставя удоволствие.

183

бг смешки

преди 5 години

До До 188абе тва че държавата му пречи е истина ! полгеднете само какви циркове разиграват последните години и ше ви стане ясно за кво става въпрос ....иначе е че българина е *** , мързелив и крадлив се вижда от 500 км ... че станеме Германия или Швенцайрия на куково лято ....само с голи претенции не става ...

182

Анонимен

преди 5 години

Аз се чувствам най-щастлива, когато работя от вкъщи и не ми се налага да се блъскам по улиците с разни кисели, недое*ани хора, които си мислят че някой за нещо им е длъжен. Колкото по-необразовани, с толкова по-голямо очакване от някой да им 'даде'.