40

Анонимен

преди 5 години

БК5'ето може да поставя ултиматоми на българския Парламент само ако отново извикат съвецката армия !

39

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 27 И да се събират веднъж на 3 месеца . Няма работа за повече.Закони има за всичко , само трябва да се спазват.

38

Анонимен

преди 5 години

Сета ще видим как е ако се забрани комунистическата партия.

37

ПЕНКО

преди 5 години

КОГАТО ЧЕРВЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ " БИКОВЕ " ДОПУСНАТ "КРАВА СТРЪВНИЦА" ДА ГИ КОМАНДВА - КОГА -КАКВО И КАК - ...СЕ ПРЕВРЪЩАТ В СТАДО" ПОЛУДЛЯРКОВЦИ "- БЕЗ ЗАПЛАТА -САМО С "ПРЕМИИ И КОМАНДИРОВЪЧНИ " -ОТ НАРОД И РОДИНА !!!!!!!!!!

36

Калеко Алеко

преди 5 години

Той народа пак ща плаща масрафа им, нали на негов гръб придобиха РеМеДетата и Офшорките си ... !!!

35

Отказали се

преди 5 години

Ама друг път! 16 депутатчета от БСП са си получили заплатКите. Корнелия пак лъже!

34

anonimen

преди 5 години

Ако не искат да ги вземат - може да ги дарят !

33

Тръмп

преди 5 години

Пълна забрана със закон на комунистите и Русофилите ***.

32

Анонимен

преди 5 години

Значи така - като са решили да не се получават парите, онези след това доброволно се отказали. А къде бяха досега и защо не се отказаха?

31

Българин

преди 5 години

Да се махат тия комунисти и без тях може. Държавата диша по спокойно без тях и без тяхното агресивно поведение!

30

80 ДНИ ПЛАТЕН ОТПУСК

преди 5 години

Да ви светна само! Нинова нареди просто да си вземат отпуската, която им се полага! Депутатие имат по 80 дни платен отпуск (може да си направите справка). Сега може ли да си представите, че на някой от БеСеПе-то му пука за това, че са в почивка за няколко седмици. Кой нормален работещ човек има по толкова отпуска на такива пари. Депутатски номера. Tъп електорат. Депутатчета милионери! Пенсии по 200 лв. ... Ех, че свята, мила, родна република!

29

Гената

преди 5 години

До АнонименНе споменавай името на Левски с олигархическите - проруски и протурски партии БСП и ДПС в едно изречение! Това е кощунство.

28

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ не се отказаха от заплатите си, когато през 2013-та 6 месеца не влязоха в Парламента? А Сидеров мълчеше като г.з и не предлагаше да им се спрат парите.

27

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да им се плащат само командировъчни за храна и спане, и то само когато заседават в парламента. През другото време да си работят това, което са работили преди избора им.

26

до 24

преди 5 години

Като не е на работа, получава обезщетения, пенсия, ТЕЛК, болнични, часмак, хонорари! А те работят и то повече от тия, които пухтят самодоволно по парламентарните кресла!

25

Мариела

преди 5 години

Щом Атанасова е критерия, тежко и горко на тези които ги представлява. Ужасна жена.

24

Анонимен

преди 5 години

Ако един НОРМАЛЕН ЧОВЕК ако не е на работа не получава заплата Вие от бсп да не сте богоизбрани много са ви и това което получавата а нищо не вършите .

23

SS

преди 5 години

тиа от БСП не могат да направят НИЩО. Те са некадърници.Не може шеф на такава партия да е персона, на която синът й е в САЩ ! Много ясно, че така е лесно манипулируема и контролируема. Само едно SMS-че отнякъде относно бъдещото здравословно състояние на сина й е достатъчно на мига да преориентира намеренията й за каквото и да било

22

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ се притесняват,че сега социалистите обикалят България като Левски и ще подготвят народа за сваляне на омразното герберастко робство

21

Анонимен

преди 5 години

Предсрочни избори? Защо не? БСП нямат търпение да захапят кокала и да сложат Делян Пеевски за шеф на ДАНС.