13

Наташа Варадинова

преди 5 години

Велик певец! Изпя най-хубавите и съдържателни песни на балканите, изпя песни, които са любими на три поколения и винаги ще бъдат хитове, песни за любовта, приятелството и живота. Любим на милиони хора по света. Вечна слава Кралю!

12

Фен

преди 5 години

Шабан обичаше България и нас като народ.Цяла Сърбия плаче -ето това е човек посветил живота си на музиката,нашите чалга *** срещу него да тичат няма да го стигнат.Човек уважавал жена си и възпитал две красиви дъщери и син.Добре че Господ не дава шанс на нашите *** глас и пари.Поклон Шабане.Няма да те забравим!

11

аз

преди 5 години

До Анонименмного ти разбира главата,хлапе

10

Анонимен

преди 5 години

мир на праха му,но музиката му беше пошла...За мутри и футболисти...

9

аз

преди 5 години

Шабан Шаулич е МНОГО популярен в България, още от 70-те години та до днес. С прекрасния си глас и прочувствени текстове грабваше сърцата. Обичам музиката на Шабан. Лек ти път, брате, остави ни в мъка!

8

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха, на човека.Но...чалгаджиите, хайде по-кротко.ТОва е регионална, нискокачествена музика, която се слуша само от вас и сърбите.Извън сърбия, никой няма да слуша подобни чалги, с изключение на сръбските и бг емигрантите.

7

до 6

преди 5 години

Абе Дрисман,върви и се обеси!

6

Mustafa

преди 5 години

Ей, Шабане, из джеба ти винаги излазаха пари поне за A6. Голям беше, много човечен, много истински. Рахмет да ти е от Аллаха.

5

Батман

преди 5 години

Аре стига сте ни занимавали с този бе !!!! Тези дни имаше дата от обесването на Левски, че то повече статии има за тоз кючекчия че умрял!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден по 10 новини за Шабан в денсбг. За няколко дни стана известен в бг

3

Спрете се малко

преди 5 години

И тук за "***" няма почивен ден. Знам,че ще го изтрият но все пак ..........

2

българин

преди 5 години

Бог да го прости ! Велик !!!!

1

еееееее

преди 5 години

За него не знам ама нищо чудно Боеко да е там.Да си направи селфи ухилен...