17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ още едни тоалетни - 3 вид, за неопределилите се. Не става ясно от ДОС на кого ще се падне честта да финансира промените в средата. Намаляване на броя на децата и учениците в паралелка/група, подобряване на учебното съдържание - качествено, не с настоящите приумици, инвестиране в нови училища и детски градини. Колко такива се построиха или ремонтираха до момента?

16

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми управляващи на образованието. Ученето е трудна и сложна работа и иска много усилия и организация от учителите и обучаемите. Какви са тия стъклени прегради, какви са тия интегрирани пространства, кой на кого и как ще пречи да учи, какви са тия приумици за много пари. Вие не можете да вкарате учениците в затворено пространство - класната стая, а се готвите да разваляте стените на класните стаи. Едно е да ходиш на училище и съвсем друго е да учиш, а съвсем трето да научиш. Ясно ли е?

15

Анонимен

преди 5 години

Не стъкло, а съдържанието трябва да се промени! И ако обикновения човек го разбира, как пък тези министри и пишещи учебници, не го разбраха...?!

14

Какви

преди 5 години

стъклени прегради, какви пространства без прегради?!? Имаше една стихче "Как се учи в обща стая": "Наш'та крава искри дава, сутрин тя пасе метал". В единия край ще учат аритметика, по средата музика, а в другия край - химия (примерно).И стъклените прегради, както вече коментира някой, са в пълен разрив и с безопасността, и с концентрацията на децата.М.А.Л.О.У.М.Н.И.Ц.И!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Цялото училище трябва да е с прозрачни стени, врати, тавани. Всичко да се вижда. какво става в директорския кабинет, тоалетните, на горния етаж. Това е Министерство на откачените и ненормалните.

12

.

преди 5 години

Първо:Спешно ограмотете подрастващите! Това е огромен проблем за много голям процент от младите хора.След това мислете как да харчите парите за глупости.

11

Мария

преди 5 години

Вместо да се създадат условия за едносменно обучение в училищата, те се занимават с простотии.

10

Ne zabravqm

преди 5 години

И образователния министър като останалити в това правителство!Разлика нула!Всички са еднакво умни!

9

марги

преди 5 години

Коя джендърска организация даде тази идея??? Не стига че не можете да ги озаптите, но дайте им свободно да се разхождат от стая в стая и да се "забавляват"! Мисля, че това е целенасочено затъпяване на децата и вече сме първи по процент на "функционално неграмотните"! Децата ни не знаят какво е труд, концентрация, учене и утре ще станат от "излишните хора"! КАТАСТРОФА!

8

Даскал Пандо

преди 5 години

Не разбрахте ли,че съсипахте българското училище?!?!

7

домати с колците

преди 5 години

Не спряха да търсят работа на техните хора и фирми. Какви ли не глупости ще измислят да се направят във всички свери и да се купят, за да може някой да направи кинти.

6

Анонимен

преди 5 години

До 2Пак ли ще усвоявате?--ще "усвояват" ... душите на децата , защото без тях (пчеличките) , тия "отгоре" са загубени !

5

Анонимен

преди 5 години

Стъклени прегради, повече място!--какъв е тоя ексхибиционизъм, каква е тая скрито "разголване" към което се тласкат децата ? Ами ако прекалената "прозрачност" създава повече физически дискомфорт на учениците, ако повече ги разсейва (те и без това не внимават в час) в учебният процес, вместо да ги концентрира, ако създава още по-голяма неглижиране на ученето, какво правим!СПРЕТЕ СЕ да разяждате децата на подсъзнателно ниво!

4

Анонимен

преди 5 години

Тези учители, директори, индоектири само милиони харчат, а масово неграмотни ученици излизат с подарени дипломи....

3

гфрт

преди 5 години

малоумщини

2

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ще усвоявате?

1

Анонимен

преди 5 години

Стъклени прегради, да може по-лесно да се заколят като ги счупят по невнимание. Бравос на гения.