41

Анонимен

преди 5 години

А фейсбук кога ще го закриете, че събира информация за милиарди хора за целите на американското разузнаване ?

40

ТHE Патриот

преди 5 години

Краят на всички империи е белязан с бясно търсене и отклоняване на внимнанието със външни врагове и измислени заплахи,историята може и да не се повтаря ,но определено се римува:) !

39

пророк

преди 5 години

Началото на края на САЩ

38

Анонимен

преди 5 години

У селу ш ревнеме ча нема да припаме с америка

37

1234

преди 5 години

И коя е тази информация?!?!? Сиреч спираме да ви казваме какво е научило цру за вас, опаа то май няма да стане технически така или иначе ако не ползвате наше вместо китайско оборудване.... Ние пък казваме спрете да биете не грите иначе ви гоним базите

36

Шопо

преди 5 години

Свобода ,а краварите ? Китай и Индия са половината човечество.

35

CYBER 001

преди 5 години

Проблемът на американците е, че изостанаха с 5G технологията и продажбите на Епъл се сринаха! И сега Хуавей им крив та забраняват и на света да го ползва! Чиста проба протекционизъм! Къде останаха приказките за свободното движение на хора, стоки и идеи?

34

Анонимен

преди 5 години

малииии тия краваре утре ще ми забранят кои *** да си облека

33

ТHE Патриот

преди 5 години

"Когато не можеш да се конкурираш с някой ,просто го обяви за враг и му забрани продуктите "стара нагло-саксонска мъдрост!

32

Доволен

преди 5 години

Истината е, че Huawei последните години така дръпнаха технологично, че изместиха досегашните гиганти в много сектори. А от това боли много.Мобилни телефони, комуникация, соларни панели, инвертори, мрежи. Краварските фирми са на умирачка. Там е заровено кучето.

31

ьзц

преди 5 години

дамного демократично поведени от САЩ...понеже някой е по-добър от теб го ограничаваш и задължаваш подчинените си страни и те да забранят даден производител тези които подслушват целия свят рева като бити пеераси че може би и някой друг да подслушва... що за наглост и лицемери е това...

30

Бе

преди 5 години

Значи да не са китайцитее..А хамериканците да шпионират

29

Ха-ха

преди 5 години

Бъркаш че нямат електроника, и то много.

28

Анонимен

преди 5 години

Всеки си дърпа чергата към него, така е с всички, всички слухтят всеки.

27

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Даже руснаците избягват да слагат китайска елетроника в оръжейните си системи.."И каква слагат,щом като на практика нямат елементна база?Иначе за оръжията е вярно-всичко(в управлението им) трябва да е собствено производство,ако искаш да си независим.

26

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че който ти изпълнява телекомуникациите ще знае за тебе много. Защо това са китайците е друг въпрос.

25

Анонимен

преди 5 години

И това го казват кравари, дето се наложи да подсмърчат, че са подслушвали телефона на Меркел! Дето създадоха "Конвой", с която подслушваха европейски, австралийски и канадски фирми! Дето тяхната Локхийд е синоним за корпоративна корупционна афера!

24

Анонимен

преди 5 години

Даже руснаците избягват да слагат китайска електроника в оръжейните системи с цел сигурност и изтичане на информация към Китай, мислете с горните глави.

23

Анонимен

преди 5 години

Значи сащ изхабиха много милиарди за да качат шпионски спътници, а китайците се настаниха директно в комуникационните канали, па даже накараха светът и да им плаща. Кой сега е по-хитър :)

22

Мда

преди 5 години

До бай хНагризаната ябълка я направи Стив Джобс,след като се махна първия път,тя просто вегетираше.Когато се върна-нещата пак тръгнаха.След смъртта му обаче историята се повтаря.Впрочем,навремето(1984-85г) в Софийския университет(математика и физика) имаха компютри Епъл и компетентните твърдяха,че са класи над IBM.Китайците обаче работят по друг начин-там зависимостта от един индивид е сведена до минимум!Явно работи,ама имат индивиди в изобилие....