13

Анонимен

преди 5 години

Популистите останаха в Парламента, но настана пълна скука! Чете се текст от закон, изказвания няма, гласуване 72 от 72, против и въздържали се - Няма! Единственото предизвикателство е кворумът. Колко дни ще издържат?

12

Анонимен

преди 5 години

Някой да е виждал Шиши или Нидролога в НС??? Но никой не обелва и дума.

11

Анонимен

преди 5 години

Най добре е всички да заминат в Брюксел евродепутати. Тогава ще се успокоят. Ние също.

10

Горкият народ

преди 5 години

Милионерите от БСП излезли сред народа ........

9

Моника

преди 5 години

Срам и позор е едва половината да ходят на работа,при това работата им е отговорна.Чрез позиции,които да защитават,да коват законите на страната...Безотговорно е.

8

Анонимен

преди 5 години

странно, ако работата ти е да си сред народа, защо си винаги с 10 души охрана, бронирана кола и тн? не те обича народа?

7

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да работя с хората например в кръчммата или в къщи.

6

Смирен депутатт

преди 5 години

Трябва депутатските заплати да скочат рязко,защото депутатите за разлика от българите,много работят за благото на родината.

5

ДртПрч

преди 5 години

В понеделник нямат заседания, щото били при хората. Работят 4 дни - от вторник до петък на обяд. Петъкът всъщност само губят времето на правителството с безсмислени въпроси като защо в Долно *** дупките по пътя се увеличили от 5 на 7. Де факто работят по същество само три дни, от които в първия нищо не вършат, защото само се вработват след дългия уикенд. На БСП сега и това им се видя много, та се направиха на обидени и съвсем напуснаха. Навярно са на ски някъде "при електората".

4

бай ганю

преди 5 години

време да ходят на ски или да си нагледат децата по чужбина или да си подредят далаверките а работата може да почаканинова заповяда да напуснат и стоят без заплати дори и на 1% от тези на които им се работи

3

Идеалист

преди 5 години

Не работа на опозицията да легитимира глупостите на управляващата шайка. Трябваше отдавна да го направят. Обидно е да бъдеш на едно място с Цветанов!

2

Байфидан

преди 5 години

Генов, купуваш ли, купуваш ли?

1

дИпутатче милионерче

преди 5 години

Ко? Не!