9

Анонимен

преди 5 години

И какво ще предложи Apple?

8

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп се опитва да наложи Apple, а Великая рАссия не е вписва никъде в пейзажа. Само стои като наказана тихо в ъгълът, подсмърча и си бърше сополяците с ръкав!

7

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо, ама iPhone ми удря по 300 mb/ на 4 g, в някой европейски столици, но може и повече.С това, мога да стиймвам 4к видео сигнал на 12 телевизора... Това нре 2002, когато чакахме по 8 минути за една MP3ка. В близките 10 години, не ми се вярва, да има нужда от по-бърз интернет.

6

Анонимен

преди 5 години

И тоя като какъв дава "наклон"на Българските политици да вземат решение!

5

Скептик

преди 5 години

Автономни коли няма да има в близките 20-30 години. Даже Дизелът няма да изчезне. Дронове са им болката.Какво следва? Разделяне на комуникациите, интернет пространството, платежните системи.САЩ ще се сварят в тази изолация. С тях ще се сварим и ние.

4

Анонимен

преди 5 години

В Турция след заповед на Ердоган отрязаха не само Хуавей а всички останали вносни технологии за 5G. Мобилните оператори са задължени да ползват само технология на местната ASELSAN която произвежда 5G клетки и останалото оборудване като е субсидирана от държавата. ASELSAN произвежда също таблети които държавата предоставя безплатно за учениците в началните училища. Също по заповед на Ердоган Уикипедия е ограничена заради "невярна и подвеждаща информация".

3

Анонимен

преди 5 години

Ами направете си ги сами защо чакате на Китайците. Да ама неможете Китайците са напред с 20 години.

2

Steve Jobs

преди 5 години

Well done!

1

Идиот

преди 5 години

Само гризаната ябълка!