26

Народна Просвета

преди 5 години

твоето лице, коги ти стане ясно, че офанзивата с курилите е опит на вова да го докара откъде имидж, и след като тръмп помирява двете кореи, е тръгнал да подписва мир с япония. е, "или подписвайте или шаваизбия" не е най правилната политика ама болния човек на изток толко си умее.

25

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО ПОДЧИНЕНИТЕ НА НАДНАЦИОНАЛНИЯ ГЛОБАЛИСТКИ И РЕПТИЛСКИ(ЕЛИТ) САЩ И РУССИЯ ГО ИГРАЯТ (ВРАГОВЕ) И ДРЪНЧАТ ОРЪЖИЯ,ТО СЕВЕРНА КОРЕЯ КОЯТО НЕ Е ПОДЧИНЕНА НА ТОЗИ(ЕЛИТ) ПОКАЗА КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ С (ГОЛЕМИТЕ) ПРАВИШ ЯДРЕНИ РАКЕТКИ И ГОТОВО РЕПТИЛСКИЯ И ЖИДОВСКИ(ЕЛИТ) ТИ ЦЕЛУВАТ Г*ЗА .СЕГА ОЧАКВАМ ЕВРЕЙСКАТА МЕДИЙНА МАШИНА ДА ИЗЛЕЗЕ С ЛЪЖАТА,ЧЕ СК СЕ (ОТКАЗАЛА) ОТ ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ СМЕШНИ ЗАПАДА И НАЗИДАТЕЛНО ЗА ДРУГИ СТРАНИ КОИТО СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЯДРЕНИ ОР

24

Енгелс

преди 5 години

Важно е също така да бъде освободена Южна Корея, за да може спокойно да се присъедини към Ким! Южна Корея е в криза вече 30 години и хората там мизерстват, но САЩ и ООН крият този факт.

23

баба мара

преди 5 години

докато убии-ците от сащ са в далечния изток мир по света няма да има кимчо нетрябва да унищожава никакви ракети защото ще бере ядове никакво довериесанкции ам бази учения кораби подводници всичко това да изчезне от там

22

Анонимен

преди 5 години

Статията е пълен абсурд, защо ли, защото точно наличието на ядрено оръжие на Ким гарантира мира, премахне ли го американците веднага ще тръгнат да сеят демокрация, независимо какво са обещава ли и подписали.

21

Анонимен

преди 5 години

От тия двамата нищо не зависи, всички чакат тежката дума на Боко Тиквата.

20

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха.....краварите да обявят "мир"!!!! Вие добре ли сте с главите си??? Че КОГА, КЪДЕ И КАК краварите ВЪОБЩЕ НА НЯКОГО СА ДОНЕСЛИ МИР???? Я не се излагайте.........няма вече *** да ви се връзват на номерата.........е, може би САМО наш цвъко!!! Даже бойко не е толкова за.***.бен!!

19

Тенчо

преди 5 години

След ВСВ,от Япония от Север остров Сахалин мина в руска собственост,а от другата страна САЩ направиха бази,на Окинава.Обаче при това разпределение се ощети Кореа,защото Кореа има официален документ че о.Сахалин е корейска територия.При тези обстоятелства нещо трябваше да се направи,и така имаме Корейска Война.След което всичко си идва на мястото.Но времената се промениха.При едно обидинение на Кореите,Русия ще върне о.Сахалин.Северно корееца,държи Путин за топките в момента.НТой командва парада

18

ТHE Патриот

преди 5 години

американското дронче го хакнаха иранците гаргара съус задокеанската банкрутирала кочинка :)

17

ТHE Патриот

преди 5 години

отразете хакнатия американски дрон от Иран американски отпадъци :)

16

анал либераст

преди 5 години

Ако чичо КИм нямаше ядрени ракети, досега краварите да се му организирали демократичен майдан. Обаче Ким не *** и знае с какво да държи тексаските ***.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

Иран хакна поредният американски дрон хахаха а нашите фалшиви медии не го отразяват :)ФАЩ са един голям майтап !

14

Хм

преди 5 години

Ако нещата се проточат още десетина години,мнението на САЩ ще стане без значение.Обаче С.Корея ще бъде 100% зависима от Китай....

13

Гатанка

преди 5 години

Взима акъл от мумии, богатее от санкции и бръмчи с американски мотори - що е то?Отг. Putin

12

Василев

преди 5 години

Защо великият вожд Ким Чен Ир е изпратил своят син да учи и да се образова в Швейцария, а не в Русия или Китай???Може да възприеме идеологията на омразния империализъм???Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

11

Индианац

преди 5 години

Нашо вожд Ким грижи за обяда на бял баща,за носни му кърпички и лъснати обувки - зашто да разваля настроение?

10

Анонимен

преди 5 години

Севернокорейците измират масово от глад и "Партията" иска да се погрижи за светлото им бъдеще

9

Василев

преди 5 години

САЩ разположиха противоракетен щит близо до Северна Корея , ама той ловял и китайските ракети, и китайците взеха да недоволстват, а Тръмп си премести дъртия в другия крачол!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевАко опита ще обиди Баал и Митра и тогава ние Баал-Харите ще призовем старите богове, който се е заял с нас добро не е видял.

7

Брех

преди 5 години

Тръмп има пари да купи десет Българии.Въпроса е България какво има за данъкоплатците си?