9

vali_spyer

преди 5 години

Има хора със сериозни заболявания,които попаднаха в групата на разследванията и получиха писма че пенсията им се спира. А след колко месеца ще решат не се знае....Какво да правят те?

8

Анонимен

преди 5 години

Има хора със сериозни заболявания и нетрудоспособни на 90% но не им дават Тела.Защо, защото трябва да си платят,затова, че са болни.Това е нашата държава.На болните хора им спират телковете а на здравите им дават.

7

Ванката

преди 5 години

Направо да махат ТЕЛК и инв. пенсии, а вместо тях да дават на всички от територията по 200лв. Ще се спестят повече пари, щото издръжката на администрацията е с бюджет по-голям от този за пенсиите.

6

Анонимна

преди 5 години

ДА ПОСМАЛЯТ МАЛКО, СРЕДНАТА ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ Е ОКОЛО 240.,КОЕТО НЕ ПРОМЕНЯ ОБСТОЯТЕЛСТВОТО, ЧЕ ОТКРАДНАТИТЕ/ЗАЩОТО ТЕ СА ТОЧНО ОТКРАДНАТИ/ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ С ЛИХВАТА. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАКАЗАНИ. ЛОШО Е ,ЧЕ ЗА ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ.ПРИ ПРЕОСВИДЕТЕЛСТВУВАНЕТО ИМ ,СЪЩЕСТВУВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДАТ КОРЕГИРАНИ.

5

Анонимен

преди 5 години

Ще си ги търсят те... Колкото и собствениците на нелегално построените гета ще си получат обратно земята. По-скоро БХК ще ги принуди да платят всичко по още веднъж на групата със специални привилегии. Надявам се държавата да докаже, че може да се справи адекватно със ситуации като тази, и много неплатежоспособни псевдоинвалиди да бъдат вкарани по затворите.

4

ВЪПРОС към РАДЕВ

преди 5 години

НОИ или Прокуратурата не спазват ЗАКОНА - при обжалване на плащане на Пари от НОИ ,се спира превода до решение .Явно Прокуратурата не е обжалвала в НОИ .Пример - Болничните се обжалват докато не се произнесе комисия от НОИ , Застрахователи , Лекари .

3

кофпомпаджиииии

преди 5 години

т'ва не е държава !

2

Анонимен

преди 5 години

Много ги критикувах майките на деца с увреждания, но за едно бяха абсолютно прави, че пари в държавата има, но те не отиват там, където трябва.

1

Анонимен

преди 5 години

Даването на инвалидни пенсии трябва да зависи изцяло и единствено от НОИ. Само така ща се спрат злоупотребите. Защото иначе е все едно, да работиш в една фирма, а да получаваш заплата си от друга фирма.