21

супер

преди 5 години

Москва... Колко много има в този звук!, възкликва пушкиновият Евгений Онегин.

20

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 13Евтина украйнска пропаганда

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13обикновена завист, нали.......

18

хахахаааа.....

преди 5 години

България е къде............

17

готино е

преди 5 години

В Питер вече няма паметник пред който да не е снимано порно.По Невски проспект ще ви посрещнат зайкуджии които ще ви дадат визитни картички на различни апартаменти за срещи. Стигатолкова, останалото ще научите сами.Разходете се и до Събор на крови малко вдясно като вървите към Сенатская по Невски Проспект. Там руснаците са ликвидирали Александър /ако си спомняте войната 1887-1878 г/.

16

Край

преди 5 години

Прави сте - не го правете. Останете си с мисълта че сме по-заможни и живеем по добре от руснаците. Не е вярно - но така ще сте по-щастливи.

15

запознат

преди 5 години

Относно Санкт Петербург:Ще трябва да си вземете маршрутка като тези които имаше през 1985 - 1990 г в България които могат да поберат по 9 трупа.Маршрутка 300 или 424A около 45 мин от Московский Вокзал или Метростанция Автово.Аврора не е стрелял по зимния дворец. Летящия Галандец не е плавал никога, водката е донесена от Холандия и т.н.

14

Край

преди 5 години

В Русия е скъпичко за това вземете срийт ню на Гугъл мапса и се разходете из Владивосток/ Новосибирск/ Красноярск или Таганрог или ако видите по-олюскани панелки от софииските или по кални пространства между сградите или по разбити улици -елате да ви почерпя.Мога да разбера германец/англичанин/ фарнцузин да се подиграва на руснаците обаче ние да му се подиграваме - означава че просто не знаем къде сме нии.

13

Анонимен

преди 5 години

За северонасранск информация няма ли??А за амур на пиздецк??мацква и ленинград са им само за показаха, навсякъде другаде е пълна разруха.Напишете в Гугъл руски пътища да видите, че са още в 18ти век.

12

Анонимен

преди 5 години

до 11 А в Ню Йорк извън Манхатън, ***? Примерно в квартал Бронкс само да погледнеш черен и ще ти извади ножа. Съмнявам се в Москва в крайните квартали да имаш проблем с братушките , както и да го гледаш.Разбра ли разликата, ***?

11

Сата НАТО

преди 5 години

Брей, Прос(с)ия вече се цензу рира!

10

ААА+++

преди 5 години

В Москва може да се разгледа и Пушкинският музей,Кремъл ,Историческият музей,Болшой театър,театри-мечта,Парк Горки,Колеменски парк,ГУМ.... достатачно има какво да се види в Москва.В Петербург може и трябва да се видят белите нрщи и мостовете -задължително,Петрогоф е страхотен,Маринския театър(по-добър от "Ла скала"),янтарната стая... . Ех,които не видял Москва и Питер нищо не е видял!

9

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте дали снимки от Нова година в Москва и Санкт Петербург. Всичко светеше. Сякаш си в една приказка. Иначе нека да са зле братушките, сoросоидни смешници!

8

Анонимен

преди 5 години

До бай ганютова е военна стратегия не си пъхай носар където не рзбиряш Русия когато е воювала ти си си бъркал с едно дилдо в *** погледни територията на Русия и погледни своята Някога на Наполеон оръдията са заседнали в калта и руснаците са клецали франсетата във всички дупки от тогава франсетата са приели жендър идеологиите и боледуват от русофобия което буквално значи страх от Русия Дори Айнщайе не е успял да излекува франсетата и немците и до днес от русо-фобията, било е голям кекс

7

Анонимен

преди 5 години

Слагайте минуси и на Михаил Юриевич Лермонтов, ако нямате срам!

6

Анонимен

преди 5 години

Петербург е един от най-красивите градове на света и няма нищо общо с разкопаната вмирисана Фандъкова ко чина.

5

Анонимен

преди 5 години

Петербург много красив град браво

4

бай ганю

преди 5 години

в русия със сигурност има много архитектурни красоти но предимно концентрирани в централната част на 2-3 големи града и край другото е лоша инфраструктура и села от предния век а може би това всъщност е също красиво просто защото е различно от други части на светаза съжаление институционално както у нас и русия все още не желае да се реформира

3

Анонимен

преди 5 години

Слава России! Слава Императора Владимира!

2

Слава Україні

преди 5 години

Героям слава!