12

Анонимен

преди 5 години

Ох тая любов между Тръмп и ким той Тръмп лично каза че го обича и това ако не е невъзможната любов от латино сериалите все едно гледам *** версия на робинята Изаура.Сега разбирам и защо Тръмп му викаше човека- ракета.Тая ракета влезе ли вече в задният силоз на Тръмп.Ех тия модерни времена.Тук в Испания имаме една снимка на Франко с хитлер и отдолу пише Франко защо а сега си представете същото с Тръмп Тръмп ким го опъв.а отзад и отдолу пише тръмпе що се опън.а с тоталитарната масонска болест.

11

Анонимен

преди 5 години

Така се прави. Това е рутинна борба с петата и шестата колони (купени предатели).

10

Сп??нс до Б.Г. и др.

преди 5 години

Прав си оня ден напълних нафта в колата и -Газ по Европата, навсякъде плащаш в юро или с карта, без да се притесняваш от комисионните- стигаш Маджарско и разбираш че имат някакви различни пари и в магазина на селото не вземат ЕС-пари. Минаваш Сърбия и те държат 30 минути на границата, за да му пуснеш 5? на просяка. Да не говорим че като сметнеш цената на горивото излиза към 1,70? (добре че ми стигна за да мина в Бг) ... Много хора не оценяват общия пазар.

9

Съновидение

преди 5 години

Гледах много филми в Тубата за Сев. Корея и все вечерно време. Една нощ сънувах, че съм там. Е по-голям кошмар не бях изживявал! Половин час имах сърцебиене, а челото ми беше мокро от студена пот! Благодаря ти, Европа! Благодаря ти, Ю-Ес-Ей!!!

8

бай ганю

преди 5 години

дали осъзнаваме какви сме късметлии да живеем след 89-та и сме приели всичко днес за даденост

7

Анонимен

преди 5 години

Ким има шанс единствен от диктаторите да умре от естествена смърт !

6

въй

преди 5 години

българин се цепи във форум как е капитулирала е северна корея - е това е сигурен признак на слаб ум !!! хахаха тръмп поне си прави труд да говори или да се среща със Ким а с Бойко и подопечните е ясно! те отдавна са роби няма нужда от срещи и ухажвания и преговори за да ги подчини

5

хаха

преди 5 години

абе тоя ми мяза на телевизор у главата бе :)))

4

АнонимеН

преди 5 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е НАПЪЛНО КАПИТУЛИРАЛА !ТОТАЛНО БЕЗИНТЕРЕСНИ СА!

3

Анонимен

преди 5 години

Зоран Заев прилича на Прасчо, имат еднакви прически обаче Прасчо е по-дебел от Зайко.

2

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще се срещне с новия екип на Ким и всички от новия екип на Ким ще накарат Тръмп да им се поклони. Тръмп не може да смени никой щото всички около него са предатели и британски шпиони, а самият Тръмп е руски агент.

1

Анонимен

преди 5 години

Зад Ким е македонското знаме, Северна Корея и Северна Македония - братя завинаги !