35

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 33 Без Трамп света може и да оцелее,но ще става все по-гадно място за човешката раса.Той е последната надежда на много хора в САЩ и по света.Всички честни и нормални,работещи хора милеещи за семействата си и бъдещето на децата си са определено ЗА ТРАМП.Всички други не ме интересувате.

34

А бе

преди 5 години

Нерде Тръмп,нерде пчели...Впрочем и без тях може,ама без лекарства за ишиас-никак не се издържа!

33

Велес

преди 5 години

Хе...хе...хеееее... Тоя го е хванала "асфалтовата екзема"....

32

тТт

преди 5 години

По-учените от вас ви казаха преди дни, че северния магнитен полюс вече се мести не с 10, а с 50 км на година!!! До 1000 години щели да се сменят северния с южния. Па вие си драскайте за Путин, Тръмп и пчеличките... Не забравяйте, че ние сме *** на тази планета и рано или късно тя ще се очисти от нас!

31

До 33

преди 5 години

Само дето живот и растения е имало далеч преди да се появит пчелите, но нищо продължавай да си полираш мозъчето, в това те бива много, никаква мисъл, само възпроизвеждане на простотии, така се прави.

30

Анонимен

преди 5 години

Накратко климата не е константа, има цикли, има глобални периоди на охлаждане и затопляне и в миналото, когато човека не е съществувал, така че цялата теория за климатичен апокалипсис породен от човешката дейност е мека казано псевдонаука, направо престъпна манипулация. Да се хвърля в пространството, че ни чака глобална катастрофа след някакви си 11 години, е венеца на зелената хипи-секта простотия.

29

Анонимен

преди 5 години

Без Тръмп светът ще оцелее, и дори ще е по-добре! Но, без пчелите загиват и растения, и животни , и хора! Кой е по-важен?!

28

До 29

преди 5 години

Накратко г-н хипи със завършен трети клас, доказано е че е имало множество ледникови периоди като цикъла на охлаждане и затопляне продължава средно около 100 хил. години, доказано е че в миналото Земята е била доста по топла и влажна от днес, като в тези периоди живота е разцъфтявал най-силно. Доказано е че както Н2О има цикъл, така и СО2 има такъв, но това са факти които не съотвестват на хипи талибанската религия и те се замитат под килима.

27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не се заяжда с европейските държави,Тръмп може да си управлява колкото иска и никой не го интересува нищо,но защо се заяжда с европейските държави,това не мога да разбера!Самият той е европеец - с английско-немски произход.

26

бай х

преди 5 години

Юнкера като дръпне 2 - 3 ишиясови ракии и му се замъглят очилата и му бръмчат пчели в ушите

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНакратко, предполагат,че е от изригванията на вулканите и също от метеорит,образува се токсична димна завеса около планетата,която се явява бариера за лъчите на Слънцето и така се появява ледниковия период.Но да не забравяме,че небесните тела се движат и физичните изчисления се променят.

24

Анонимен

преди 5 години

До РеалистОранжевия ще го преизберат, така че се готви да ти спрат субсидията.

23

Анонимен

преди 5 години

Някой хипи-учен да ми обясни, защо преди 20 000 години Европа е била покрита с ледници, а сега ги няма?

22

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог-се ла виКарл Маркс приема християнството още в Триер,все пак баща му е бил адвокат и работещ в най-католическия град след Рим - Триер.Сега погледанах в Уикипедия,много неща са измишльотини за биографията му, изобщо Уикипедията често лъже или умишлено пропуска информация и така се променя реалния смисъл на текстовете.

21

Евролиберасоносител

преди 5 години

Ще затрием и пчелите и белият човек ристиянин, а наздраве дружина. До 2050 Европа ще е с бурки и през бурката и да искате нема да може да плюскате медец. Ще ви осветлим и от кой пол сте дори и вас и вашите деца и децата на вaшите деца. ЕС е най-великото нещо на света и има много алкохол, банани и тоалетна хартия.

20

До 23

преди 5 години

А пък преди 15 000 години последния ледников период свършил и започнало глобално затопляне, защото човека открил огъня, добре че тогава сме били добри катерачи нали така г-н хипи талибан?

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма покачване на нивото на водата,не е лъжа затоплянето.Но на нас не ни дреме,ние сме планински район,да му мислят тези в ниското.

18

Анонимен

преди 5 години

От западна Европа, напоследък струи само лудост, някакви предположения колко време ще продължи това? Не знам за пчеличките, но на европееца му остават няколко десетилетия живот.

17

Реалист

преди 5 години

Всъщност пчелите са много по-важни от оранжевия комплексар, на който му остават още година-две избиване на комплекси...

16

До 16

преди 5 години

Е това наистана е много голям, сега като се замислих, трябва да има евро регламент за допустимите техники за изхождане, какви са тези своеволия сега, какъв е този хаос. Пък и това си е дискриминация, ще ми уринират мъжете прави, а пък жените ще седят, не това е нациско, за такива тежки престъпления, трябват сурови наказания.