24

от 20

преди 5 години

До До 20Само че бедните туристи от Русия,Украйна и България гледат с 100 евро да изкарат 10 дена.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Какво говориш ?Даже от тези 100 евро, искат да върнат спестено у дома си.А пък богатите, като вземат да идват при бай ***, да харчат на воля, да хвърлят бакшиши, за ДОБРОТО обслужване ... чЕкайте !

23

мира

преди 5 години

Абе нали русия ви е трън Все русия е най лоша пък чакат туристи нали сте с американците къде ви са американските туристи бе Гербери смотани

22

До 20

преди 5 години

Само че бедните туристи от Русия,Украйна и България гледат с 100 евро да изкарат 10 дена.Карат на кроасани,хляб,чесън,домати и лимонада.Докато богатите туристи харчат пари като луди.

21

ШибиРиби

преди 5 години

Тая след залез слънце пак ли е толкова красива?

20

ГенчУ

преди 5 години

Предимството ни за руските туристи - гостоприемство, безопасност!И да не забравим издаване на туристическа виза 3-4 месеца.

19

Анонимен

преди 5 години

Тази от снимката не е от най-хубавите!

18

Анонимен

преди 5 години

До ТуристИ бедния руснак е клиент, както и другите.Ще дойде време, тук ще идват *** и мизерници.

17

Турист

преди 5 години

В България идват предимно бедни руснаци.Заможните предпочитат Турция,Гърция,Дубай,Испания и т.н.

16

морски

преди 5 години

До sakiДа ти каже, че мутрите мислят само как да излъжат и туристите, и работниците си ли очакваш ?!

15

saki

преди 5 години

Министърката сутринта каза че имало спад на младежките туристи от Англия. Водещия я пита ,каква е причината за този спад, а тя отговри : Не знам каква е причината ,само констатирахме спада. Е това е отговор на компетентен министър.

14

Анонимен

преди 5 години

Ето затова трябва да слушаме Путин. Той ще ни даде туристи.Ето, Ердоган се сприятели с Путин и Путин даде на Турция хиляди туристи. И на нас ще даде, но коментиращите тук трябва да спрат да го обиждат и трябва повече да го слушаме за икономическите проекти, които ни предлага, а също и за външната политика.И тогава Путин ще ни изпрати толкова много туристи, че всички ще забогатеем. Путин има огромно количество. туристи.

13

бай х

преди 5 години

то не може хем санкции срещу Русия хем руски туристи да чакаме ... къде са американските туристи ?

12

Не предимство

преди 5 години

а единствена надежда за нас са руските туристи. Често се случва да говоря с тях и повечето казват, че никога не биха почивали отново в БГ, защото условията са ужасни и рекламте лъжливи, а цените ненормално високи. Само че са милонна държава и докато се излъжат всичките, може и да има надежда за мутротуризма в БГ поне още десетина години. До тогава ще са бетонирали природата и ще трябва да взривяваме.

11

Запознат

преди 5 години

Симпатяга е !

10

Бегемот

преди 5 години

Руснаците са 6-7% от общия брой на туристите у нас. Тъй че няма какво толкова да ги коткаме. Каквото с тях, такова и без тях.

9

Анонимен

преди 5 години

Путин ще почива на перлата в Приморско на аванта.

8

1

преди 5 години

Тази обясняваше по Нова тв - 20% спад на предварителните резервации от руснаци и спад на младежките такива 40% за тази година. Ама какво очаквате, като даже доста българи не ходят вече по бълг. Черноморие. Няма как - всеки вижда, че от мутри, наредени мамини синчета и други всякакви знайни и незнайни забогатели трудно стават бизнесмени. То трябва и акъл. и пак се застрояват плажове, ринат се дюни.

7

Анонимен

преди 5 години

Като видя тази или Беновска, веднага гълтам 1-2 лексотана !

6

Мартисан

преди 5 години

Просто пускайте хубавите и връщайте грозните. Толкова ли е сложно?

5

Анонимен

преди 5 години

Да изгоним руските танкисти със европейски туристи !