15

хахахаааааа......

преди 5 години

До Да допълня...искам да попитам, колко струва - един бг?

14

Да допълня...

преди 5 години

Един германец струва колкото 10 руснака. Умна , техническа нация.

13

Анонимен

преди 5 години

За сметка на това, биг босс перача на пари на корпорациите, Юнкер, стана шеф на Съюза. А там говорим за едни минимум 400 милиарда спестени от данъци. Тия руски чавдарчета има какво да научат.

12

Анонимен

преди 5 години

Май че са руски евреи.

11

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е МНОГО СТАРА НОВИНА.

10

пп

преди 5 години

До 9 Ром"сслагам минус, защото банката е в Естония. Тя е датска. За случая се знае от преди 5 години. Разбира се, че ще се стараят да не се разчуе. За другото си прав, но всички знаем, че СМИ са силен манипулатор

9

Ром"с

преди 5 години

Добре поднасят тази новина,но истината е ,че филиал на датска или шведска банка в Латвия през Дойче банка "перяха" пари на руските богаташи и по-една случайност биват разкрита схемата и то в течение на две години се стареха да не се разчуее,но .. .Как маипулиращо се поднася новината ,че германците разбили схема.....,а не че германската банка е прала пари на руснаците.А МНОГО ИМ ВЯРВАТ в техните лъжи.

8

Анонимен

преди 5 години

Българските власти хванаха венецуелски мръсни пари. Кога ще ги конфискуват? Сигурен съм, че Щатите ще ги приберат в американска банка и ще ги пазят за "венецуелския народ, когато се освободи". А сега венецуелския народ бил гладувал и нямал бил пари.

7

Сега и Русия

преди 5 години

ще разкрие някоя Сорос-ка схема за "пране" на парище остане "независимата" Руска "опозиция" без финансиране май

6

Анонимен

преди 5 години

Да разследват мащабното пране на пари от руски олигарси (около Путин) чрез Дойче банк за спонсориране на кампанията на Тръмп. И Мълър мълчи като риба и немските власти, а този факт се знае от всички.Тръмп - пионката на Путин! Срам толкова могъща държава да се ръководи от пиещият невинна детска сирийска кръв!

5

Мда

преди 5 години

Това е добре-много помага на Путин в усилията му да спре изтичането на капитали...Впрочем доскоро на Запад се натискаха за мръсните руски пари.

4

Скептик

преди 5 години

Ами това е по-малко от сумите за които обвиняваха онзи от ДПС.

3

ПЕНКО

преди 5 години

НАЯСНО ЛИ СТЕ ,КОЛКО ГЕРМАНСКИ ЕВРО СА ВЛОЖЕНИ ИЛИ "ИЗПРАНИ" В РУСИЯ ...ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДОЙЧЕ МАРК !!! ЩО НЕ ОБЯСНИТЕ ,ЧЕ ФСБ Е ЗАДВИЖИЛО ПРОЦЕДУРАТА !?!? КАК ТАКА ИМА ПРАНЕ НА ПАРИ ОТ РУСИЯ -БЕЗ РУСИЯ ДА ПОТВЪРДИ ... АМИ АКО Е ОТ САЩ ???????????

2

Анонимен

преди 5 години

Германия разби руска схема за пране на милиарди Евро, а по надолу става въпрос за 40 млн????????????

1

Анонимен

преди 5 години

Уточнете се какви са,дали са руски немци(има много такива),молдовци или са руснаци.